Bella Rosa -häätuoksu on kiehtova kuin kevätunelma

Oscar de la Renta Bella Rosa häätuoksu

Pelkkä nuuhkaisu tuo vuosienkin jälkeen mieleen ikimuistoisen hääpäivän yksityiskohtia. Omaan häätuoksuun keskittyminen saattaakin olla sinullekin tärkeää. 

Kiistämätön naisellisuus ja horjumaton eleganssi, Bella Rosa on Oscar de la Rentan kiehtova näkemys kevätunelmasta. Tuoksu on kunnianosoitus muotitalon rakkautta kukkia kohtaan ja huolellista tarkkuutta yksityiskohtiin luoden uudelleen klassisen kukkakimpun pirskahduksella väriä.

"Tuoksu on saanut inspiraationsa Oscar Bella -naisen kauneudesta, karismasta ja ylväydestä. Halusin luoda tuoksun, joka on romanttinen, naisellinen ja flirttaileva, leikkisällä ja sensuaalisella tuulahduksella." - Pääparmyfööri Harry Fermont

Oscar de la Renta Bella Rosa häätuoksu

Bella Rosa -pullo

Kuten lumoava tuoksu, Bella Rosa -pullo on kauttaaltaan täynnä kolmiulotteisia vaaleanpunaisia kukkia kehystäen ruusukultaisen laatan johon on kaiverrettu tuoksun nimi. Luotu muotitalon tunnetulla tarkkuudella, se imitoi koristeellisen iltapuvun loisteliasta monimutkaisuutta.

Bella Rosa -tuoksu

Bella Rosa vangitsee salaisen puutarhan romantiikan. Roseepippuri, freesia ja mandariini kietoutuvat yhteen viettelevien vaaleanpunaisen ruusun, jasmiinin sekä orriksen kanssa. Tuoksun viimeistelevät patsuli, santelipuu ja meripihka, jotka luovat tuoksuun auringon hehkuvan lämmön. Täydellinen häätuoksu romanttiselle, leikkisän sensuellille morsiamelle.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä OSCAR DE LA RENTA

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus