Au3 Kultasepät avasi uuden elämyksellisen koruliikkeen

Koruliikkeiden uusi aika on alkanut, kun Au3 Kultasepät avasi uuden elämyksellisen koruliikkeen marraskuussa 2020. Kuten aiempikin myymälä, uusi myymälä sijaitsee Helsingin tunnelmallisella Torikortteleiden alueella Senaatintorin tuntumassa osoitteessa Unioninkatu 27.

Au3 Kultasepät uusi myymälä 2020

Kuva Julia Weckman / Au3 Kultasepät

Modernin ja minimalistisen koruliikkeen sisustus on muotoutunut kultaseppä Jussi Louesalmen ja muotoilija Päivi Keski-Pompun yhteistyönä. Sisään astuessaan tuntee heti olonsa tervetulleeksi, kuin astuisi ystävän kauniiseen olohuoneeseen. Seinien kuvitukset ovat kuvittaja Aino-Maija Metsolan käsialaa. Sisustuksessa tuodaan esiin kotimaista käsityötä, taidetta ja luonnon materiaaleja. Kaikki elementit on valittu tarkoin harkiten, ja ne antavat upeasti tilaa pääasialle eli Au3 Kultaseppien kauniille koruille.

– Isomman tilan myötä voimme palvella asiakkaitamme paremmin, Louesalmi kertoo.

Au3 Kultasepät näyteikkuna

Kuva Julia Weckman / Au3 Kultasepät

Näyteikkunassa on vaihtuvia asuja kotimaisilta suunnittelijoilta, joihin yhdistetään Au3 Kultaseppien suunnittelemia kauniita koruja.
 
– Näyteikkunayhteistyöllä vaalimme kotimaista muotoiluosaamista ja tärkeää kumppanuutta monipuolisten tekijöiden kanssa.

Au3 Kultasepät korut myymälässä

Kuva Julia Weckman / Au3 Kultasepät

Au3 Kultasepät myymälä

Kuva Julia Weckman / Au3 Kultasepät

Au3 Kultaseppien toinen perustaja Jussi Louesalmen lisäksi on Tero Hannonen.
 
Teksti Sari Yli-Salomäki / Häät.fi
Kuvat Julia Weckman / Au3 Kultasepät

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset