Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Ateenan Riviera kätkee upean salaisuuden

Lagonissi

Kuva Johanna Lehtinen

Ateenan Riviera on häämatkailijan paratiisi. Hotelli Grand Resort Lagonissi on kuin kätketty salaisuus. Se tarjoaa ylellisen lomaelämyksen viiden tähden tasoa arvostavalle. Häämatka Kreikkaan voi alkaa!

Täydellistä rentoutusta upeassa ympäristössä, luksusluokan hemmottelua, oleskelua turkoosin meren äärellä, herkullista Välimeren ruokaa ja nopeaa saavutettavuutta? Vaativankin maun tyydyttävä keidas löytyy Kreikasta, Ateenan Rivieralta. Manner-Kreikka on siis täynnä kohteita, jotka ovat suomalaisille turisteille vielä hieman tuntemattomampia.

lagonissi

Kuva Johanna Lehtinen

Häämatkahotelli kaikille aisteille

Grand Resort Lagonissi on hotellialue joka sijaitsee kapealla niemenkärjellä meren ympäröimänä. Kreikansinisen oven takaa avautuu hulppea Deluxe-sviitti. Huoneen edestä aukeaa upea, rauhallinen ja lämmin Egeanmeri.

Aamujooga ja wellness-loma

Riviera tarjoilee aktiviteetteja suppailusta räätälöityihin purjehdusretkiin. Kannattaa kokeilla niitä! Mikään ei toki estä jäämästä omaan huoneistoon chillailemaan. Vieressä oleva ranta aurinkotuoleineen kutsuu houkuttelevasti.

Wellness-loma Kreikassa toteutuu myös täällä. Jooga kuunnellen meren kohinaa on vastustamaton aktiviteetti. Omasta huoneesta löytyvällä kuntosalilla voi helposti tehdä aamun treenin auringon noustessa ja pulahtaa helmeilevään mereen viilentymään.

lagonissi

Kuva Johanna Lehtinen

Huonepalvelu ja häämatka = täydellistä!

Tämän luksushotellin suosituin ravintola on huonepalvelu. Jos kuitenkin näyttäytyminen ihmisten ilmoilla houkuttaa, löytyy hotellialueelta seitsemän ravintolaa. Kaikissa niissä hintataso on viiden hotellitähden mukainen, joskin panokselle saa myös vastinetta. Illallista tyylikkäässä Captain’s House -ravintolassa, joka on sijoitettu aivan laguunin äärelle. Ruoka on tajuton nautinto ja huolenpito ravintolassa ylenpalttista. Toki hintatasokin on hieman korkeahko.

lagonissi

Kuva Johanna Lehtinen

Luksushemmottelu rakkaan kanssa

Häämatka on täydellinen, kun sen kruunaa spa-hoidolla. Lopustakin stressistä pääsee siis eroon hotellin spassa, jossa voi kokeilla esimerkiksi rentouttavaa aromaterapeuttista kylpyhoitoa. Jos lunki olo käy sietämättömäksi ja haluatte kokea hetken vipinää ja kreikkalaisen pikkukaupungin tunnelmaa, on Várgiza, kreikkalainen kylä, vain 15 minuutin taksimatkan päässä.  Sieltä löytyy rentoja rantaravintoloita, baareja ja yöelämää.

Katso upea video Grand Resort Lagonissista alta!

Lennot

Helsingistä Ateenaan lentoaika noin 3,5 h.

Hyvä tietää

Grand Resort Lagonissiin on ajomatkaa Ateenasta noin 50 minuuttia.

Ateenan eteläpuoleista rannikkoa Pireuksesta Sounion niemekkeelle saakka kutsutaan Ateenan rivieraksi.

Riviera on noin 60 km pitkä.

Rivieralla on maksuttomia ja maksullisia uimarantoja.

Ateenasta pääsee perille bussilla tai rautiovaunulla.

Shoppaus onnistuu Rivieralla hienosti, sillä tarjontaa riittää.

Myös paikalliset suosivat Rivieraa kesälomakohteenaan.

Lue lisää! Kurkkaa millaiset ovat kreikkalaiset häät Ateenan Rivieralla.


Teksti Kaarina Korventaka
Kuvat Johanna Lehtinen

Muokattu: 4.4.2023