Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Andreasenin klassisen kauniit vihkisormukset

Lumivuokko sormus Kultasepät Andreasen

Tamperelainen Kultasepät Andreasen on kultaseppä Reijo Andreasenin perustama perheyritys, joka on toiminut alalla jo yli 30 vuotta. Liikkeen toimitusjohtajana ja pääsuunnittelijana toimii Jussi Andreasen. Liike sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Hämeenkatu 30:ssä Hämeenpuiston päädyssä.

Andreasen on keskittynyt myymään omaa vihki- ja kihlasormusmallistoaan, jonka vahvuus on mallien sovellettavuus asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tulppaani sormus Kultasepät Andreasen

Andreasenin sormusmallistossa yhdistyvät skandinaavinen klassinen ja ajaton estetiikka nykypäivän muotoiluun. Laatu ja aikaa kestävät mallit ovat Andreasenin kultaseppien mielestä vihkisormuksen tärkeimpiä ominaisuuksia. Siksipä sepät käyttävät koruissaan aina tarkoin valikoituja laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, timantteja ja jalokiviä.

Liikkeen pajatiloissa työskentelee viisi seppää, joiden käsissä valmistuvat sormukset, uniikkityöt ja korjaustyöt alusta loppuun asti.

Poikkitaottu sormus Kultasepät Andreasen

Sormukset valmistetaan aina tilauskohtaisesti ja asiakkaan mittojen mukaisesti, jolloin jokaisesta sormusmallista on mahdollista tehdä pienin muutoksin juuri asiakkaan mieleinen. Andreasenin korumuotoilijat ja kultasepät valmistavat tilauksesta myös uniikkikoruja, jolloin asiakas pääsee suunnittelemaan oman unelmiensa sormuksen ammattilaisten avustamana.

Andreasen haluaakin tarjota asiakkailleensa sloganinsa mukaisesti Elämäsi Sormuksen, joka kestää aikaa ja katseita!

Smaragdi Lumivuokko sormus Kultasepät Andreasen
Tulppaani sormus Kultasepät Andreasen
Tulppaani sormus Kultasepät Andreasen

Katso videolta kuinka Tulppaani-sormus valmistuu saumattomalla tiimityöllä

Muokattu: 2.6.2021