Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääpaikka

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Hotelli Vanajanlinna Hämeenlinnassa on yksi Suomen suosituimmista hääkohteista, joka on tullut tutuksi etenkin julkisuuden henkilöiden suosimana juhlapaikkana. Vanajanlinna palvelee sekä ryhmiä että yksittäisiä matkailijoita ja perhejuhlien viettäjiä tarjoten monipuolisia palveluita.

Vanajanlinnassa juhlitaan kymmenien hääparien suurta päivää vuosittain. Kesän häälauantait ovat kovin kysyttyjä, ja tilaisuudet varataan jo hyvissä ajoin. Linnalla vietetään vain yhden hääparin tilaisuus samana päivänä – näin ollen juhlapäivä on ainutlaatuinen koko seurueelle.

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Vanajanlinnan korkeatasoinen palvelukokonaisuuden laatu on saanut paljon kiitosta. Monimuotoiset tilat ja miljöö taipuvat monen kokoisiin ja -näköisiin tilaisuuksiin, ja häät räätälöidäänkin aina juuri hääparin näköisiksi, pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden.

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Häät Vanajanlinnassa on monelle parille unelmien täyttymys. Häiden suunnittelu Vanajanlinnassa alkaa hääparin kanssa ajankohdan ja tilaisuuden luonteen kartoittamisella, tämän jälkeen sovitaan useampi tapaaminen, jossa käydään läpi tilat ja tilaisuuden kulku paikan päällä. Häiden suunnitteluun osallistuu Vanajanlinnan puolelta myyntipalvelun edustajan lisäksi myös ravintolan edustaja, joka myös vastaa tilaisuuden sujuvuudesta itse suurena juhlapäivänä.

Tärkein avaintekijä häiden suunnittelussa Vanajanlinnan puolelta onkin tyylikkyys; häätilaisuus suunnitellaan tarkasti, pienintäkin detaljia myöten hiotuksi, täydelliseksi päiväksi, jolloin sekä hääpari että häävieraat voivat keskittyä juhlista nauttimiseen.

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Häätilaisuus suunnitellaan jokaisen hääparin toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Hääparin kanssa voidaan toiveiden mukaan järjestää myös häämenun- ja viinien maistelu ja mallikattauksen kuvaus ennakkoon.

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Vanajanlinnan ainutlaatuinen, historiallinen miljöö ja tunnelma kehystää tilaisuutta arvokkaasti. Vihkiminen voidaan toteuttaa Linnan kauniissa puistossa tai hääparin valitsemassa salissa tai muussa tilassa linnan sisällä.

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Hääpari majoittuu klassisen ylellisessä Morsiussuitessa, joka pylvässänkyineen ja järvinäkymineen kruunaa myös häitä seuraavan päivän alkamisen – ensimmäisen aamun avioparina.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VANAJANLINNA

Muokattu: 25.6.2024

Lue lisää samasta aiheesta

Häät ulkona - kahdeksan vinkkiä telttahäihin

Ulkona juhlittavissa häissä on monta erityispiirrettä, joita ei sisätiloissa juhliessa tarvitse edes...

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydess...

Järjestetään yhdessä unohtumattomat häät Kalastajatorpalla

Suunnittelet sitten isoja hääjuhlia tai intiimimpää tilaisuutta läheistesi kesken, tiedämme, kuinka ...

Ylläsjärven maagisten hääunelmien toteuttajat – anna Lapin taikojen tehdä tehtävänsä

Ystävysten omistama boutique-hotelli Aurora Estate hemmottelee vieraansa päästä varpaisiin. Täa...

Miten valita täydellinen juhlatila häihin? Kysy nämä kysymykset häätilalta!

Sopivaa häätilaa etsiessä kannattaa jo heti alussa ottaa tiettyjä asioita huomioon. Näin helpotat mu...

Krapi tekee hääunelmista totta – timanttinen valttikortti takaa stressittömät juhlat

Juhlahovimestari Karoliina Helenius tiimeineen tietää mitä tekee. Lukuisia häitä järjestäneellä Karo...

Mainos: Visit Lohja

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Tytyrin Elämyskaivos juhlapöytä

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydessä maan alla?

Hääjuhlien järjestäminen on yksi elämän suurimmista tapahtumista, ja monilla hääpareilla on visio unelmahäistään jo pitkään ennen suuren päivän saapumista. Haluaisitko kuitenkin ravistella hieman tätä visiota?

Tytyrin Elämyskaivos sali

Kaikkea muuta kuin tavalliset ja helposti unohdettavat häät

Hääjuhlien avainelementti on kiistatta ainutlaatuinen ja mieleenpainuva ympäristö. Lähes 100 metrin syvyydessä maan alla sijaitseva Tytyrin Elämyskaivos tarjoaa kaikkea muuta kuin tavallisen ja helposti unohdettavan miljöön.

Maanalaiset tilat luovat tunnelmallisen ja mystisen ilmapiirin, joka erottuu varmuudella perinteisistä juhlapaikoista. Kaivos symboloi vahvasti kestävää rakkautta tehden siitä myös symbolisesti täydellisen paikan hääjuhlille.

Lisäksi, hääjuhlien vieraat voivat hyödyntää kaivoksen kokonaistarjontaa sillä kaivoksessa on juhlatilan ohella upea taidegalleria, kaivoshistoriallinen näyttely sekä jännittävä lapsiperheille suunnattu teemaluola.

Upea kuvauksellinen miljöö

Kuvittele siis kuinka hääpari sanoo tahdon erittäin kuvauksellisen ja jylhän kallioseinämän tai tippukivien edessä samalla kun häävieraista pienemmät seikkailevat jännittävässä peikkoluolassa.

Tunnelmallinen valaistus varmistaa, että kuvat onnistuvat ja miljöö ei varmasti unohdu yhdeltäkään häävieraalta. Juhlatilaan pääsee järjestelyiden helpottamiseksi kätevästi autolla ja muutoin lämmitetyssä juhlatilassa on kaikki juhlaan tarvittava valmiina.

Tunnelmallisesti valaistu Tytyri-Sali vanhassa kalkkikaivoksessa vain 30 minuuttia Helsingistä voisi siis olla jotain hyvin uniikkia ainutlaatuisen hääjuhlan järjestämiseksi enintään 100 hengelle.

Tytyri Elämyskaivos

Kuilukatu 42, LOHJA
044 369 1309
tourist@lohja.fi
 
Tytyri.fi

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VISIT LOHJA

Muokattu: 7.6.2024