Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Hotelli Vanajanlinna Hämeenlinnassa on yksi Suomen suosituimmista hääkohteista, joka on tullut tutuksi etenkin julkisuuden henkilöiden suosimana juhlapaikkana. Vanajanlinna palvelee sekä ryhmiä että yksittäisiä matkailijoita ja perhejuhlien viettäjiä tarjoten monipuolisia palveluita.

Vanajanlinnassa juhlitaan kymmenien hääparien suurta päivää vuosittain. Kesän häälauantait ovat kovin kysyttyjä, ja tilaisuudet varataan jo hyvissä ajoin. Linnalla vietetään vain yhden hääparin tilaisuus samana päivänä – näin ollen juhlapäivä on ainutlaatuinen koko seurueelle.

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Vanajanlinnan korkeatasoinen palvelukokonaisuuden laatu on saanut paljon kiitosta. Monimuotoiset tilat ja miljöö taipuvat monen kokoisiin ja -näköisiin tilaisuuksiin, ja häät räätälöidäänkin aina juuri hääparin näköisiksi, pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden.

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Häät Vanajanlinnassa on monelle parille unelmien täyttymys. Häiden suunnittelu Vanajanlinnassa alkaa hääparin kanssa ajankohdan ja tilaisuuden luonteen kartoittamisella, tämän jälkeen sovitaan useampi tapaaminen, jossa käydään läpi tilat ja tilaisuuden kulku paikan päällä. Häiden suunnitteluun osallistuu Vanajanlinnan puolelta myyntipalvelun edustajan lisäksi myös ravintolan edustaja, joka myös vastaa tilaisuuden sujuvuudesta itse suurena juhlapäivänä.

Tärkein avaintekijä häiden suunnittelussa Vanajanlinnan puolelta onkin tyylikkyys; häätilaisuus suunnitellaan tarkasti, pienintäkin detaljia myöten hiotuksi, täydelliseksi päiväksi, jolloin sekä hääpari että häävieraat voivat keskittyä juhlista nauttimiseen.

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Häätilaisuus suunnitellaan jokaisen hääparin toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi. Hääparin kanssa voidaan toiveiden mukaan järjestää myös häämenun- ja viinien maistelu ja mallikattauksen kuvaus ennakkoon.

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Vanajanlinnan ainutlaatuinen, historiallinen miljöö ja tunnelma kehystää tilaisuutta arvokkaasti. Vihkiminen voidaan toteuttaa Linnan kauniissa puistossa tai hääparin valitsemassa salissa tai muussa tilassa linnan sisällä.

Ainutlaatuiset häät Vanajanlinnassa

Hääpari majoittuu klassisen ylellisessä Morsiussuitessa, joka pylvässänkyineen ja järvinäkymineen kruunaa myös häitä seuraavan päivän alkamisen – ensimmäisen aamun avioparina.


Hotelli Vanajanlinna
Vanajanlinnantie 485, Harviala Hämeenlinna, Finland

puh. 0600 550 120 (0,8 €/min+pvm/mpm)
vanajanlinna@vanajanlinna.fi

Häät Vanajanlinnassa
Vanajanlinna.fi
 


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VANAJANLINNA

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta