Äänestä Vuoden Kaunein Sormus 2019

Äänestysaika on päättynyt

Kiitos kaikista yli 12.000 annetusta äänestä! Kilpailun voittajan näet TÄÄLLÄ >>

Millainen sormus tekee juhlastasi juhlan? Suomalaiset korumuotoilijat suunnittelivat upeita juhlasormuksia Vuoden Kaunein Sormus 2019 -kilpailuun. Löydä suosikkisi 10 finalistisormuksen joukosta! Äänestäneiden kesken arvotaan Silja Linen Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä kahdelle hengelle DeLuxe-luokassa. Palkinnon arvo jopa 629 euroa lähtöpäivästä riippuen.

Suuremmat kuvat ja sormusten tarinat saat esille kuvia klikkaamalla!

NÄIN ÄÄNESTÄT! Valitse sormus klikkaamalla harmaa ruutu kultaiseksi, scrollaa alas, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja lopuksi paina ÄÄNESTÄ-nappia. Jos olet kirjautuneena häiden suunnittelusovellukseen äänestäessäsi, sähköpostiosoitetta ei tarvita.

Vuoden Kaunein Sormus 2019

Valitse suosikkisi, anna sähköpostiosoitteesi ja äänestä!

Sormuksiin ja niiden suunnittelijoihin voi tutustua myös Messukeskuksessa 18.–20.10.2019 järjestettävillä I love me -messuilla Vuoden kaunein sormus 2019 -osastolla.

Kaikki finalistisormukset edustavat suomalaista korusuunnittelua ja kultasepäntyötä. Kilpailuun osallistuneet korumuotoilijat ovat heittäytyneet rohkeasti tämän vuoden teemaan "Juhlasta juhlaan", ja kilpailun raati iloitsi niistä monista eri lähestymistavoista, joilla teemaa oli käsitelty.

Ehkä ihana loma merellä on sinun

Äänestäneiden kesken arvotaan Silja Linen Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä kahdelle hengelle DeLuxe-luokassa. Palkinnon arvo jopa 629 euroa lähtöpäivästä riippuen.

Lahjakortti voimassa 18.10.2019–31.5.2020 1 hytti / lahjakortti tai henkilömäärän mukaan kansipaikkoja. Lahjakortti ei ole voimassa erikoislähdöillä eikä se oikeuta alennettuihin liityntäkuljetuksiin. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti vaihdetaan lähtöselvityksessä laivaannousukortteihin. Lahjakortin matka on varattavissa ja matkustettava kortin voimassaoloaikana. Voimassaoloaikaa ei voi muuttaa. Paikkoja rajoitetusti. Muut hyttiluokat lisämaksusta. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Silja Resort Silja Line

Käytä koruja rohkeasti

Ota korut osaksi juhlapukeutumista – olipa kyseessä sitten gaalajuhla, vappu tai syntymäpäiväjuhlat. Juhlakoruja voi kantaa mukanaan samalla tavoin kuin juhlakenkiä: koru otetaan juhlissa esiin korupussukasta ja sujautetaan siihen takaisin kotimatkan ajaksi.

Jokaisella sormuksella on tarina

Sormuksia arvioidessaan raati kiinnitti huomiota niiden laatuun, omaperäisyyteen ja estetiikkaan. Sen lisäksi pohdittiin myös sitä, miten sormuksen tarina tukee muotokieltä ja miten se ilmentää annettua teemaa.

Lue lisää finalistisormusten suunnittelijoista Häät.fissä!

LUE LISÄÄ

Esiraati valitsi 67 kilpailuun ilmoitetusta työstä 10 sormusta yleisöäänestykseen. Esiraatiin kuuluivat radiojuontaja Hanna Kinnunen, Suomen Kultaseppien Liiton toimitusjohtaja Henrik Kihlman, Design District Helsingin hallituksen puheenjohtaja ja Designmuseon yhteistyöpäällikkö Piia Lehtinen, Huutokauppa Helanderin johtava intendentti Hanne Siekkinen, Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäki ja I love me -messujen tiedottaja Riikka Luomanpää.

Voittajasormuksen suunnittelija palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 3000 euron stipendillä. Voittajalla on oikeus käyttää Vuoden Kaunein Sormus 2019 Voittaja -titteliä ja logoa mainonnassaan.

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestävät vuosittain yhteistyössä I love me -messut ja Häät-media. Kilpailu järjestetään tänä vuonna 12. kerran. Kultasepät saivat ilmoittaa omat sormuksensa kisaan kevään ja kesän 2019 aikana. Yleisö valitsee voittajan 31.10.2019 päättyvässä äänestyksessä Häät.fissä, ja voittaja julkistetaan marraskuussa 2019.

Löydä unelmiesi sormus Häät.fi Sormuskoneesta!

Häät.fi Sormuskone

Jaa juttu