Äänestä Vuoden Kaunein Sormus 2017

Äänestä Vuoden Kaunein Sormus 2017

Tässä Vuoden Kaunein Sormus 2017 -kilpailun huikeat finalistit! Kilpailu juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan yhdessä Suomen 100-vuotisjuhlan kanssa. Juhlavuoden teemana oli luoda sormus, joka ilmentää suunnittelijan näkemystä suomalaisuudesta ja Suomesta.

Tutustu finaaliin yltäneisiin sormuksiin ja niiden tarinoihin alla. Äänestysvaihe päättyi 31.10.2017.

>> Vuoden Kaunein Sormus 2017 on Keto - Lue lisää!

>> Ilmoita sormus Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailuun 31.7.2018 mennessä!

Kun tyyli on hyvä olo

Äänestäneiden kesken arvotaan laadukkaat hemmottelutuotteet!

Laudia-alpacaneuletakki on surialpakkaa ja villaa, sh 398€. M.Gummerus / Galleria Esplanad -> www.mgummerus.com

OTZshoes Troop Shearling, lämpimät lampaanvillaiset talvikengät ergonomisilla pohjallisilla, sh 229,95€, ja OTZshoes Shearling Espadrille sisäkengät, sh 129,95€.
OTZshoes / Galleria Esplanad -> www.otzshoes.fi

Lisäys 4.12.2017: Palkinnot on arvottu ja voittajille on tiedotettu asiasta. Lämmin kiitos kaikille äänestäjille!

Vuoden Kaunein Sormus 2017

Korumuotoilijat inspiroituivat 100-vuotiaasta Suomesta ja pistivät parastaan. Yleisöäänestys päättyi 31.10.2017.

Valitse suosikkisi, anna sähköpostiosoitteesi ja äänestä!

Juhlakilpailu ammensi suomalaisuudesta

Tämänkertaisen, järjestyksessään kymmenennen Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun teema liittyy Suomi 100 -juhlavuoteen. Sormusten muotokielen tueksi etsittiin inspiroivia tarinoita siitä, miten Suomi on vaikuttanut sormuksen suunnitteluun ja miten kyseinen sormus ilmentää Suomea tai suomalaisuutta. Löydät finalistisormusten tarinat kunkin sormuksen kuvaa klikkaamalla.

Kilpailuun ilmoitettiin yhteensä 71 sormusta, joista jatkoon päässeet finalistit valitsi elokuussa kokoontunut esiraati, johon kuuluivat radiojuontaja Hanna Kinnunen, Suomen Kultaseppien Liiton toimitusjohtaja Henrik Kihlman, Design District Helsingin hallituksen puheenjohtaja Piia Lehtinen, Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäki ja I love me -messujen tiedottaja Riikka Luomanpää.

Upeeta että on näin persoonallista suunnittelua ja laadukasta käsityöosaamista Suomessa. Finalistit omaperäisiä ja yksilöllisiä, ja ansaitsevat paikkansa finaalissa. Teokset ja tarinat ovat hienossa synkassa keskenään”, totesi Hanna Kinnunen omat suosikkinsa löydettyään.

Haastavinta oli poimia ne sormukset, jotka edustavat persoonallista suunnittelua, ja tuoda esille monipuolinen kattaus eri tyylejä”, pohti Henrik Kihlman.

Ehkä Suomi100-teema auttoi suunnittelijoita luomaan mielenkiintoisia töitä – muitakin kuin vihkisormuksen näköisiä sormuksia”, summasi Piia Lehtinen.

Voittaja – Vuoden Kaunein Sormus 2017 – julkistetaan Häät.fissä käydyn yleisöäänestyksen ratkettua. Finalistisormukset esiteltiin myös I love me -messujen Koru&Kello-alueella 20.-22.10.2017 Messukeskuksessa. Palkinnoksi voittajasormuksen suunnittelija saa oikeuden käyttää Vuoden Kaunein Sormus 2017 Voittaja -titteliä ja Suomen Messusäätiön lahjoittaman 3000 euron stipendin.

Kilpailukuvat Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset