3 erilaista morsiustyyliä pihistäen tai panostaen

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

3 erilaista morsiustyyliä – pihistä tai panosta

Hääpäivänä ajatellaan olevan tarkoitus olla upein versio itsestä, ei esittää jotakuta toista. Useimmat haluavat välttää ylilyöntejä, joita voisi vuosikymmenien päästä hävetä. Toisaalta räväkkyys ei ole koskaan kielletyä, sillä onnistuneen häätyylin halutaan kertovan jotain kantajansa persoonasta.

Katso tästä 3 erilaista häätyyliä, ja nappaa niistä pihistä tai panosta versiot omaan käyttöösi. Kaikki hääpuvut ovat saatavissa ja sovitettavissa Wedding Garagessa Jyväskylässä, jossa olet aina oikeanlainen morsian! Löydät sieltä morsiustyyliisi kaiken tarvitsemasi – aina sydämellisellä palvelulla höystettynä.

Boheemille morsiamelle

Bianco Eventon Gloria-hääpuku tyllihelmalla ja pienellä laahuksella on yllä keveän huoleton. Puvun hinta reilusti alle 1000 €. Eddy K:n näyttävässä runsas pitsisessä Wendy-mekossa on boheemin pitsin verhoama syvä V-pääntie. Pukua on saatavilla kahdessa värissä, ivory/ivory (kuvassa) tai ivory/champagne. Puvun hinta 1412 €.

Prinsessa tyylin morsiamelle

Tanskalaisen Lillyn 08-3918-CR on prinsessapuku, jonka yläosassa on floral-kuvioista pitsiä ja ihanan ilmava tyllihelma. Puvun hinta 999 €. Italialaisen Eddy K:n Milano Couture -malliston hääpuvussa CT242 ylelliseen pitsiyläosaan yhdistyvät nauhaolkaimet ja avoin selkäleikkaus. Puvun hinta 2213 €.

Minimalistisella morsiamelle

Bianco Eventon sifonkihelmainen ja avoselkäinen Verona-mekko on yksinkertaisen tyylikäs. Puvun hinta reilusti alle 1000 €. Weddind Garagen oman Valkoinen-malliston A-linjainen hääpuku Kuusi on ylellistä satiinia. Linjakkuutta lisäävät venepääntie ja suorat olkaimet. Puku valmistetaan käsityönä Suomessa. Puvun hinta 1150 €.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ WEDDING GARAGE

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2021.

Muokattu: 7.4.2021