12 häätyyli-ideaa boheemille, modernille ja prinsessamorsiamelle

Maggie Sotteron hääpuvut hurmaavat monessa tyylissä vuoden 2019 mallistoissa. Katso millaisia ihanuuksia on tarjolla boheemille, modernille tai prinsessa tyylistä pitävälle morsiamelle!


Boheemimorsian

Vuoden 2019 morsiusmuodin ehdoton ykköstrendi on keveys, rentous ja pehmeät materiaalit.
Tämän päivän boheemi morsian haluaa hääpuvultaan erityisesti mukavuutta, tinkimättä tippaakaan kuitenkaan hääpukunsa ulkonäöstä.

Boheemin rentoa vaikutelmaa saa  superpehmeästä tyllistä ja kauniisti laskeutuvasta sifongista.   Kevyesti laskeutuvasta helmasta saa kapean puvun ilmettä, ilman että helma myötäilee kehoa liikaa. Nämä mallit myös pukevat useimpia vartaloita.

Kevyet tylli- ja sifonkihelmaiset puvut ovat usein koristeltu yläosastaan pitsillä ja ehkä ripauksella helmiä.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

Modernimorsian

Modernin morsiamen hääpuvun kangasmateriaali on joustava strets-kangas. Joustavat kankaat sopivat hääpuvuissa  erityisesti kapeisiin- ja merenneitomalleihin tuoden juuri käyttömukavuutta. Toki mitä ohuempi joustava kangas on, sitä paljastavampi se samalla on.  Alusvaatteet on siis valittava huolella!

Paksumpi ja ryhdikkäämpi joustava kangas ja vahvasti kuviolliset pitsit ovat peittävämpiä, ja siten myös selvästi armollisempia. Moni morsian huokaa, että onko oikeasti mahdollista näyttää upealta, ja samalla hääpuku tuntuu niin  mukavalta päällä.  Kyllä, suunnittelijat ovat kyllä tehneet hyvää työtä palkkansa eteen!

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

Prinsessamorsian

Ihanan vastapainon hääpukumuotiin tekevät suurempaakin suuremmat hääpukujen helmat. Niin kapeasta merenneitomallista kuin ball gown -mallista löytyy todella runsashelmaisia vaihtoehtoja häämuodissa 2019.


Jos siis perinteinen prinsessalook on sinun juttusi, valittavaksesi tulee erilaiset kangasmateriaalit. Ihanan kuohkealla, mutta ryhdikkäällä Mikado-kankaalla saat kuninkaallisen näyttävyyden. Tylli- ja organzahelmat antavat tyttömäisen ilmeen, ja vielä leikkimielisemmän ilmeen saat rikottuhelmaisella puvulla.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MORSIUSPUVUT SYDÄNKÄPY

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut