12 hääpukuideaa boheemille morsiamelle

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

12 hääpukuideaa boheemille morsiamelle

Boheemimorsian on Nainen, joka haluaa loistaa rennolla twistillä ja on löytänyt itsestään ihmisen, joka uskaltaa olla oma itsensä. Boho-tyylin monen tyyppisistä hääpuvuista löytyykin morsiamelle helposti jotain hänen sieluaan ja persoonaansa kauniisti korostavaa.

Romantic Boho

Romanttinen boho-tyyli on pehmeää pitsiä, valuvia linjoja, lumoavia yksityiskohtia ja aavistus myös prinsessamielen hohtoa. Morsian valitsee hääkukkasiin vaaleaa roosaa ja vihreän sävyjä.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA TUOTETIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

Country Boho

Tämä morsian on sinut luonnon kanssa ja valitsee pukuunsa rohkeita pitsikuoseja ja toffeen ja shamppanjan sävyjä. Tyyliin voi lisätä vaikka näyttävät buutsit ja cowboy-hatun.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA TUOTETIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

Boho Chic

Tämä morsian on trendien aallon harjalla! Hän surffaa avioliiton satamaan rohkeilla ja rennoilla valinnoilla. Hääpuvun pitsit ja kankaat joustavat, joten on helppo olla oma itsensä aamusta iltamyöhään, ja hän saattaa jopa astella rennolla otteella paljain jaloin intiimeissä puutarhahäissään. Näissä häissä on paljon puuta ja valoja. Teemaväri voi olla vihreä tai koko somistus kuivakukkaa.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA TUOTETIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

Lisää Boholan ihania hääpukuja löydät Häät.fin Hääpukukoneesta.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä BOHOLA

Muokattu: 3.6.2020