Häämuoti 2017 -digilehdestä löydät yli 100 uusinta hääpukua ja oman the pukusi.

Meidän Häät

Työkalut

Meidän häät

Painaako hääbudjetti mieltä, onko muistilista tuhansilla lappusilla? Häiden järjestämisessä on paljon muistettavaa. Luokaa ilmaiseksi omat Meidän häät -työkalut helpottamaan häidenne järjestämistä, niin pysytte jatkuvasti kärryillä missä mennään. Nauttikaa matkasta kohti h-hetkeä!

Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset käyttämään työkaluja kätevästi ilman käyttäjätunnuksia, erillisiä salasanoja ja täysin ilmaiseksi.

HUOM: Jos sähköpostilaatikostasi ei löydy linkkejä Meidän Häät -työkaluihin, tarkista roskapostilaatikkosi.

Muistilista

Muistilista

Suunnitelkaa rauhassa ja harkiten juuri teidän näköiset häät. Häät.fi Hääparin muistilista auttaa ja muistuttaa teitä jännittävällä matkalla kohti hääpäivää, ja muokkaamalla saatte tehtyä häiden muistilistasta juuri teille sopivan työkalun

Kutsuvieraslista

Kutsuvieraslista

Vieraslistan laatiminen on yksi häiden vaikeimpia asioita. Häät.fin häiden vieraslista -työkalu auttaa teitä pitämään kirjaa kutsutuista ja ilmoittautuneista sekä kirjaamaan ylös erityistarpeita. Häät.fin vieraslista auttaa teitä jännittävällä matkalla kohti hääpäivää.

Budjettilaskuri

Budjettilaskuri

Tehkää häillenne budjetti ja seuratkaa sen toteutumista! Lisäämällä omia rivejä ja poistamalla teille turhat kohdat saatte kätevästi pidettyä oman hääbudjetin ajan tasalla.

Jaa tämä sivu

Unohtuiko osoite?

Unohditko henkilökohtaisen Häät.fi-työkalusi osoitteen? Voit tilata osoitteen sähköpostiisi seuraavan lomakkeen avulla:

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.