Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Kysy & Vastaa

Kysymys

2012-02-29 13:30:00 / Kysy ja vastaa / Kutsut ja kiitokset

Kirsi: Voiko hääkutsut kirjoittaa käsin? Mies ei ole vielä kosinut, mutta puhetta on ollut jotta muutaman vuoden sisällä. Olen hyvissä ajoin liikkeellä. Olen tehnyt jo kutsukortteja. Hääpukukin on jo hankittuna xD
Jälkeenpäin harmittaa kun tuli sen kummemmin suunnittelematta tehtyä kortit niin jotta pitää sitten tekstitkin kirjoittaa itse kortin sisälle. Onko tälläisiä tullut vastaan aiemmin? Minkälaisen kuvan siitä saa juhlaväki?

Itse tehdyt kortit ovat aina uniikkeja ja saajansa ovat niistä todella iloisia. Silloin saa myös juuri sellaisen kortin kun itse haluaa. Se on kyllä totta, että harvemmin niissä nähdään itse kirjoitettua tekstiä. Sen ainoa syy on varmasti se, ettei jakseta kirjoittaa käsin kymmeniä kortteja. Jos siis et halua näin tehdä, voit tehdä sisuksen erikseen. Kirjoitat tekstit tietokoneella ja tulostat sisäsivut. Voi liittää ne kauniilla nauhalla keskeltä toisiinsa tai ihan liimata vaikka kaksi erillistä arkkia sisäsivuille. Sisälehden materiaali voi olla jotain ihanaa kevyttä hieman läpinäkyvää materiaalia, joka menee tulostimesta läpi. Askartelukaupoissa on tähän tyylin tehtyjä korttimalleja useita, ei kun sinne tutustumaan. Jos kuitenkin päädyt käsin kirjoittamiseen, niin valitse vaikka calligraphia tekstaustussi, jolla saat upean vanhanaikaisen tyylin. Toki kannattaa hetki harjoitella kirjoittamaan ko. kynällä ennen lopullista versiota.

Eija Holmberg-Lehto, haasuunnittelija

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.