Häiden koristelu: rustiikki & vintage

Kysy & Vastaa

Kysymys

2014-01-14 11:28:00 / Kysy ja vastaa / Koristelu ja kukat

Minna: Millä voin kiinnittää koristeita hääpaikalla? Haluan koristella tyllikankaalla hääpaikkaa, esim. lavanreunaa. Minkälaisia edullisia koristeita voisi laittaa seinälle?

Juhlapaikalle ei useinkaan saa jäädä mitään liimajälkiä, joten suosittelen kiinnitykseen valkotarraa, siimoja ja avuksi maalarinteippiä. Kannattaa hyödyntää kaikki ripustusmahdollisuudet, joita usein löytyy yllättävänkin paljon!

Tyllikangasta saa moneen paikaan kiinni somisteneuloilla ja solmimalla. Lavanreuna on hieman haastava, itse toimisin seuraavasti: Kiinnitä tylli leveään satiininauhaan ompelemalla tai somistusneuloilla, lisäefektiä saat pienellä rypytyksellä. Pyyhi lavan reunasta mahdollinen pöly ja lika, kiinnitä satiininauhan kohdalta valkotarralla säännöllisin välein. Kädet kannattaa pestä ennen valkotarran laittoa, mitä vähemmän rasvaa ja likaa väliin joutuu, sitä paremmin se pitää.

Seinäkoristeissa on monia vaihtoehtoja. Esimerkiksi kauniit sydämet, joihin on tekstattuna avioparin nimet. Isoissa kartongeissa on laaja valikoima eri värejä, joka teemaan sopiva löytyy varmasti!

Linda Wendelius, visualisti, Sinelli

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.