Häiden koristelu: rustiikki & vintage

Kuvat

Säihkyvät timanttisormukset Kultajousesta

23.11.2016 13:00 / Korut
Avainsanat: sormukset , korut

Princess-sormukset suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja tästä tunnustuksena Princessille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -tunnus ja Design from Finland -tunnus.
Princess-tuotteiden timantit ovat huolellisesti valittuja, konflikitivapaita ja tarkan luokituksen mukaisia. Timanttien laatu on aina vähintään W/SI. Hionnan laatu timanteissa on hyvä tai erittäin hyvä ja hiontamuotoja on neljä erilaista: briljantti-, princess-, asscher- tai smaragdihionta.
Kaikkia sormuksia on saatavana 14K kelta-, puna- ja valkokultaisena. Käyttämämme valkokultaseos on täysin nikkelitöntä palladiumvalkokultaa.
Princess-mallisto on huolella rakennettu, jotta mahdollisimman moni löytäisi mallistosta itseään miellyttävän sormuksen. Princess-timanttisormus on yksi Suomen suosituimmista valinnoista vihkisormukseksi. Jokaisen Princess-sormuksen mukana seuraa sekä laadusta että aitoudesta kertova takuutodistus.


Story of Love -koruja
on saatavana sekä 14 karaatin kelta- ja palladiumvalkokultaisena, timatit ovat W/SI-laatua. Myönnämme Story of Love -koruille 10 vuoden takuun koskien materiaali- ja valmistusvirheitä.

Rakkaus on kauneinta mitä meillä on - ja jokainen rakkaustarina on yhtä kaunis. Jokainen hetki, jokainen tunne, jokainen huomionosoitus vahvistaa sitä. Syntyy tarina josta tulee ikuisesti osa elämää. Anna sormuksen kertoa sinun tarinasi.

Kultajousen myymälät löydät ympäri Suomen. Löydä lähin myymälä täältä.

 

HÄÄT.FI KUVAGALLERIAN TARJOAA KULTAJOUSI

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.