Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Kilpailu

Onko teillä Vuoden Valloittavimmat häät 2012?

 

Osallistu Häät-lehden ja Häät.fin Vuoden Valloittavin Hääalbumi -valokuvahaasteeseen, ja voita 1000 eurolla aitoja Tillander-koruja!

Haastamme kaikki vuoden 2012 morsiusparit keräämään omista häistään 10-25 valokuvaa, ja osallistumaan Vuoden Valloittavin Hääalbumi -kilpailuun.

Ketkä kertovat häistään mieleenpainuvimman tarinan? Mitkä yksityiskohdat, ihmiset ja tapahtumat tekivät teidän häistänne mieleenpainuvimman? Haluamme ihastua tunnelmakuviin, upota tekstien syövereihin! Kokoa oma häätarinasi annettuja otsikoista mukaillen, ja kirjoita kuville pienet kuvatekstit, jotka kertovat häidenne tarinan pähkinänkuoressa.

Voittajat valitaan yleisöäänestyksellä syksyllä 2012. Lisäksi Häät-lehti ja Häät.fi valitsevat oman toimituksen suosikkialbumin.


Palkinnot

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuoden Valloittavin Hääalbumi -valokuvahaasteen voittaja palkitaan 1000 euron lahjakortilla, jolla voi valita aitoja Tillander-koruja lähimmältä Tillander-korujen jälleenmyyjältä. Lahjakortin voi myös käyttää upeassa Tillander-korumyymälässä (Keskuskatu 4, Helsinki) täysin uniikin, kultaseppämestari Jouni Salon suunnitteleman korun valmistamiseen.  www.tillander.fi
 

Toiseksi ja kolmanneksi eniten yleisön ääniä saaneet hääalbumit, toimituksen suosikki ja äänestäneiden kesken järjestettävän arvonnan voittaja palkitaan Rainbow Club  -tuotepalkinnoilla.   www.rainbowclub.co.uk   www


Kuva-aiheet 

Kerää 10-25 valokuvaa omista häistäsi näitä otsikoita mukaillen.

Kaunis kutsukortti

Tunnelmallinen vihkiminen

Hienostunut vihkisormus

Taidokas hääkampaus

Monivivahteinen morsiuskimppu

Häikäisevät hääkengät

Runsaat apujoukot

Romanttinen kulkuneuvo

Eloisa juhlapaikka

Pirteät opasteet

Näyttävät hääkoristeet

Rakastunut hääpari

Kuplivat onnittelumaljat

Viihdyttävä ohjelma

Elegantti vieraskirja

Veikeät vieraslahjat

Maukas menu

Houkutteleva hääkakku

Pikantti yksityiskohta

Eksoottinen hääyö

Unohtumaton huomenlahja

 

Kilpailuun osallistuminen

1. Nimeä kuvat osuvilla nimillä ja lähetä kuvat Häät-lehden toimitukseen 11.11.2012 mennessä sähköpostilla,verkkotuottaja Liina Toiviainen (etunimi.sukunimi@editus.fi). Huomioithan, että yksittäisen kuvan tiedostokoko ei saa olla 2 megabittiä isompi.

Kuvia voi toimittaa myös postitse CD-levyllä osoitteeseen:

Häät-lehti / Vuoden Valloittavin Hääalbumi
Editus Oy
Meritullinkatu 11 K
00170 Helsinki

2. Anna hääalbumillesi myös nimi, ja kerro hääparin etunimet, hääpäivä ja paikkakunta.

Kilpailuun voi osallistua myös häävalokuvaajan/-kuvaajien kuvilla, jos olet kuvaajan kanssa sopinut osallistumisesta. Kaikien kuvien ei tarvitse olla saman ihmisen ottamia, vaan voit koostaa mieleisesi tarinan kaikista saatavissasi olevista kuvista. Muista mainita kaikkien kuvaajien nimet.

3. Liitä mukaan myös omat yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite ja puhelinnumero), jotta voimme olla yhteydessä palkintojen voittajiin. Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Lisätietoja kilpailusta saat Häät.fin verkkotuottajalta, Liina Toiviainen (etunimi.sukunimi@editus.fi)

 

Kilpailuun lähetettyjä kuvia julkaistaan Häät.fin syksyllä 2012 aloittavassa Vuoden Valloittavin Hääalbumi -blogissa sekä mm. Häät.fin Kuvat-osiossa, Häät Facebookissa ja Häät-lehdessä.

Häät-lehden ja Häät.fin julkaisija Editus Oy:llä on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia lehtien printtijulkaisuissa (mukaan lukien kokooma-, juhla- ja teemanumerot sekä muiden julkaisujen mukana jaettavat liitenumerot), lehtien sähköisissä julkaisuissa ja muissa, omissa tai kolmansien osapuolien, kaupallisissa sähköisissä palveluissa sekä tässä mainittujen julkaisujen ja palveluiden markkinoinnissa ja mainoksissa ilman erillistä lupaa tai korvausta.


Yhteistyössä

Tillander

Oy Tillander Ab on Tillanderin perinteiden aito jatkaja. Tillanderin kultasepänpaja aloitti toimintansa tsaarien Pietarissa vuonna 1860, jolloin siellä vaikuttivat maailman arvostetuimmat kultasepät. Näitä perinteitä vaalien Oy Tillander Ab edustaa korkealaatuista suomalaista kulta- ja hopeasepäntyötä parhaimmillaan. Puolentoista vuosisadan ammattitaito, asiantuntemus, korkealuokkaiset materiaalit ja taiteellinen huippumuotoilu yhdistettynä nykyaikaiseen valmistustekniikkaan synnyttävät aidon Tillander-tuotteen, jonka kauneus syntyy laadusta. Oy Tillander Ab on sitoutunut kehittämään toimintaansa korkeiden eettisten ja ekologisten periaatteiden mukaan. Tillander-korujen valmistukseen käytetään ainoastaan sertifioitua kierrätyskultaa ja eettisesti tuotettuja Tillander Pure -timantteja.  www.tillander.fi

 

Rainbow Club

Upeat Rainbow Club ja Else-mallistot juhlakenkiä, laukkuja huntuja ja hiuskoristeita morsiamille, kaasoille ja häävieraille! Rainbow Club, Else ja Rainbow Couture mallistojen kengät ja laukut on suunniteltu värjättäviksi, voit siis halutessasi saada mieleisesi kengät norsunluun, valkoisen, punaisen tai vaikkapa sähkönsinisen sävyisinä. www.rainbowclub.co.uk

 

    

Jaa tämä sivu

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.