Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Kilpailu

Äänestä vuoden kauneinta sormusta

Äänestys on päättynyt. Kiitos osallistumisesta! Voittaja julkistetaan marraskuussa.

2015.

Nyt on aika valita Vuoden Kaunein Sormus!

Mikä sormus on vuoden 2015 kaunein? Mikä sormus herättää tunteita ja otetaan ilolla vastaan koko loppuelämäksi omaan sormeen?

Äänestä omaa suosikkiasi vuoden kauneimmaksi sormukseksi, ja voita tyylikäs Daniel Wellingtonin kello, arvo noin 300 euroa. Palkinnon tarjoaa 50 vuotta juhliva Suomen Kultakello.

Äänestä suosikkiasi 4.11.2015 mennessä!Daniel Wellingtonin ajattoman tyylikkäät kellot ovat kustomoitavissa itse vaihdettavilla rannekkeilla rennosta ilmeestä herrasmiesmäiseksi. Unisex-tyyppisiin kelloihin on saatavilla runsaasti erilaisia vaihtorannekkeita.

Toimittajista ja muotialan toimijoista koostuva raati on valinnut yleisöäänestykseen 10 finalistia. Raatiin kuuluivat laulaja ja lauluntekijä Jenni Vartiainen, Vuoden nuori suunnittelija 2014 Piia Emilia, yksikön johtaja Essi Pullinen (Lahden ammattikorkeakoulu, Muotoilu- ja taideinstituutti), päätoimittaja Sari Yli-Salomäki (Häät-lehti ja Häät.fi), toimitusjohtaja Henrik Kihlman (Suomen Kultaseppien Liitto) sekä tiedottaja Antti Karjunen (Messukeskus).

8. kertaa järjestettävän Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestävät Häät.fi ja Messukeskus yhteistyössä Lahden ammattikorkeakoulun kanssa. Kilpailun voittanut suunnittelija palkitaan kunniakirjalla ja 3000 euron palkinnolla, jonka lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Kaikki finalistisormukset ovat myös nähtävillä I love me -messuilla uuden Lifestyle-alueen New Talents -osastolla 1c28 Messukeskuksessa 16.–18.10.2015.

Kuvat Ninni Vidgren / Muotoiluinstituutti LAMK


 

Klikkaa kuvia suuremmaksi!

Pitsi 1. Pitsi, Lauri Eno, Hieno Jewel Bridges 2. Bridges, Jan-Erik Heino, Luna Design
Kelo 3. Kelo, Tommi Salonen, SAVU Design Yyteri 4. Yyteri, Mari Syren, Mari Syren Design
Lukit 5. Lukit, Eero Hintsanen, Chao & Eero Raindrop Gold Sparkle 6. Raindrop Gold Sparkle, Chao-Hsien Kuo, Chao & Eero
Flaurum 7. Flaurum, Toni Hurme, Kultaseppä T. Hurme Sateenkaari 8. Sateenkaari, Jussi Louesalmi, AU3 Design
Välke 9. Välke, Kristian Saarikorpi, Saarikorpi Design Purple Pink 10. Purple Pink, Tiina Elovainio, Galleria Koru
 

Jaa tämä sivu

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.