Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Kilpailu

Äänestä vuoden kauneinta sormusta

Vuoden 2011 kaunein sormus Tulppaani Passionale, suunnittelu Reijo Andreasen.

Vuoden 2011 kaunein sormus Tulppaani Passionale, suunnittelu Reijo Andreasen.

 

Äänestys on päättynyt. Kiitos osallistumisesta! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

----

Nyt on haussa Vuoden Kaunein Sormus 2012! Mikä sormus herättää tunteita ja otetaan ilolla vastaan koko loppuelämäksi omaan sormeen?

Äänestä omaa suosikkiasi vuoden kauneimmaksi sormukseksi, ja voita Cutrin Premium -tuotepaketti (arvo 135 €, sisältää 6 tuotetta). Äänestäjien kesken arvotaan myös 10 kahden hengen lippupakettia (arvo 15 € / hlö.) Gold Silver Watch- ja Muotimessuille Helsingin Messukeskukseen 19.-21.10.2012. Samaan aikaan, samalla lipulla pääset myös Kauneusmessuille, Terveysmessuille ja hiusmuotitapahtuma Nordic Hairiin. Lisäksi äänestäneiden kesken arvotaan 10 Häät-lehden numeroa 2/2012, joka ilmestyy lokakuussa 2012 (arvo 7,30 €).

Suosikkiaan voi äänestää 12.6.–26.8.2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Uusi kotimainen Cutrin Premium -kampaamosarja tarjoaa ihonhoitoon verrattavaa, kokonaisvaltaista luksushoitoa hiuksille. Innovatiivista Cutrin Hyaluronic ComplexTM-yhdistettä sisältävät tuotteet saavat hiukset näyttämään kauniilta ja elinvoimaisilta vaativimmissakin olosuhteissa. Sarja on kehitetty erityisesti pohjoismaisten värikäsiteltyjen hiusten tarpeisiin. www.cutrin.fi

Voittaja julkistetaan ja palkitaan Helsingin Messukeskuksessa Gold Silver Watch -messuilla perjantaina 19.10.2012. Vuoden kauneimman sormuksen suunnittelija palkitaan Bridal Awards -palkinnolla ja 5000 € rahapalkinnolla. 

Toimittajista ja muotialan toimijoista koostuva raati on valinnut yleisöäänestykseen 10 finalistia. Raatiin kuuluivat Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki, mallitoimiston johtaja Jenni Ahola, suunnittelija Minna Cheung ja tiedottaja Antti Karjunen (raadin sihteeri).
 

Lumi 1. Siro Siro 2. Lumi
Viola 3. Viola Apollo 4. Apollo
Rakkauden veneet 5. Rakkauden veneet Red Carpets 6. Red Carpets
Emerald 7. Emerald Myötätuuli 8. Toivomuslähde
Hunaja 9. Hunaja Perfect Match 10. Perfect Match

Jaa tämä sivu

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.