Rainbow Club häähunnut

Mainostajalle

Mediatiedot Häät-lehti ja Häät.fi


Häät-lehti avaa oven häiden romanttiseen maailmaan. Häät-lehti on a
idosti suomalainen häälehti, joka on toimitettu suurella sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla jo vuodesta 1993 lähtien.

Häät on paras media, kun haluat tavoittaa häitä suunnittelevat morsiusparit ja heidän läheisensä, sillä lukijoista* 78,6 % pitää Häät-lehteä itselleen tarpeellisena ja 88,7 % luotettavana. 91,3 % lukijoista on sitä mieltä, että Häät-lehdessä olevat mainokset esittelevät kiinnostavia tuotteita ja palveluita. Varmista, että omat tuotteesi ovat niiden joukossa! Lukijat pitävät mainoksista, katsovat niiden sopivan hyvin häälehden sisältöön ja antavan hyödyllistä tietoa ja ostosvinkkejä.

Lukijasuhde Häät-lehteen on poikkeuksellisen tiivis. Lehti säilytetään ja siihen palataan monia kertoja häiden suunnittelun aikana. Vuonna 2011 toteutettu onnistunut uudistus toi Häät-lehdelle runsaasti lisää ihailijoita, ja 20-vuotisjuhlavuonna 2013 irtonumeromyynti kasvoi peräti 35 prosenttia edellisvuoteen verrattuna! Jokaista Häät-lehden numeroa lukee 81.900 omia tai läheistensä häitä suunnittelevaa suomalaista.

Häät-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Häät-lehden ja Häät.fin Mediakortti 2014

PERUSTETTU                      1993
PAINOS                               25.000 kpl
LUKIJOITA                           81.900 henkilöä
IRTONUMEROMYYNTI         Lehtipisteissä ja häämessuilla kautta maan
LEHDEN KOKO                   217 x 280 mm
LEHDEN LAAJUUS              n. 150 sivua

Hintoihin lisätään ALV 24 % Määräpaikkakorotus +10 %. Ilmoitukset sijoitetaan Häät-lehden kuva- ja tekstisivuille, katso erikseen Hääpalvelut-hakemisto. Kokonaispinta-alaan lisättävä 3 mm:n leikkausvarat, tekstiä tai kehyksiä ei saa sijoittaa 5 mm lähemmäksi sivun leikkausreunaa.

Toistoalennus -50 % myönnetään, kun ensimmäinen ilmoitus on ollut normaalihintainen ja ilmoitus toistetaan muuttumattomana seuraavassa numerossa. Kokosivun tai sitä laajemman aineiston voi vaihtaa, mikäli uusi aineisto toimitetaan painovalmiina PDF-tiedostona määräaikaan mennessä. Toistoalennus sulkee pois muut alennukset sekä mainostoimistokorvauksen.

Mainostoimistokorvaus 15 %. Mainos- ja mediatoimistot ovat oikeutettuja 15 prosentin mainostoimistokorvaukseen ilmoitushinnoista. Korvaus lasketaan muiden alennusten jälkeen jäävästä bruttohinnasta. Korvaus edellyttää painovalmista PDF-aineistoa. Korvaus ei koske Häät-lehden Palveluhakemistossa julkaistavia ilmoituksia.

Suora-asiakasalennus 1-15 % myönnetään vuosisopimuksen tehneille asiakkaille sopimuksen mukaan. Maksimialennus edellyttää painovalmista PDF-aineistoa. Suora-asiakasalennus ei koske Häät-lehden Palveluhakemistossa julkaistavia ilmoituksia.

Katso aineisto-ohjeet täältä


Häät-lehden HÄÄPALVELUT-hakemisto

Häät-lehden lukijoiden mielestä Hääpalvelut-hakemisto on yksi lehden tärkeimmistä osista.

91,3 % lukijoista* on sitä mieltä, että Häät-lehdessä olevat mainokset esittelevät kiinnostavia tuotteita ja palveluita. Varmista että sinunkin yrityksesi näkyy Häät-lehden Hääpalvelut-hakemistossa.


Ilmoitukset sijoitetaan aiheittain ja alueittain luokiteltuina Häät-lehden loppuosassa sijaitsevaan Hääpalvelut-hakemistoon. Hintoihin lisätään ALV 24 %. Toistoalennus -20 % myönnetään, kun ensimmäinen ilmoitus on ollut normaalihintainen ja ilmoitus toistetaan muuttumattomana seuraavassa numerossa. Toistoalennus sulkee pois muut alennukset sekä mainostoimistokorvauksen. 

Katso aineisto-ohjeet täältä

* Lähde: Häät-lehden lukijatutkimus 2010. Vastaajia yhteensä 908.

Toimitusehdot - Häät-lehti

ARVONLISÄVERO
Kaikkiin tässä hinnastossa annettuihin hintoihin lisätään ALV 24 %
ILMOITUSTEN PERUUTTAMINEN
Ilmoituksen peruutus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen aineistopäivää. Jos peruutus tehdään määräajan jälkeen, voidaan ilmoituksesta laskuttaa hinnaston mukainen ilmoitushinta.
LASKUTUS
Ilmoitukset laskutetaan ilmestymispäivänä, maksuehto 14 pv netto. Ilmoitukset Häät-lehden Hääpalvelut-hakemistossa laskutetaan 4-6 viikkoa ennen lehden ilmestymistä, maksuehto 14 pv netto. Viivästyskorko 10 %, huomautuskulut 12 € + ALV 24 % per huomautus.
REKLAMAATIOT
Julkaistua ilmoitusta koskevat reklamaatiot on tehtävä kirjallisina 14 päivän kuluessa lehden ilmestymispäivästä lukien. Lehden vastuu virheistä tai ilmoituksen poisjäännistä rajoittuu enintään ilmoituksesta maksetun hinnan palauttamiseen. Aineistopäivien noudattamisesta ja ilmoituksessa mainituista eduista vastaa ilmoittaja.

Häät.fi on hääparien suosima* henkilökohtainen avustaja ja inspiroija tärkeän päivän kynnyksellä. 

Häät.fi tarjoaa yhteistyökumppaneille monia mielenkiintoisia ja kustannustehokkaita mahdollisuuksia kertoa kävijöille tuotteistaan ja palveluistaan sivuston käyttäjille.

*30.900 käyntiä/kk (joulukuu 2012). Keskimäärin 23.312 käyntiä/kk ja 62.808 sivun katselua/kk (1-6/2013)

Häät.fi BANNERIT

Yläbanneri 980x120 px on erittäin näkyvästi ylälaidassa etusivulla ja läpi sivuston.
490 € / 2 viikkoa

Boxi 300x250 px näkyy jokaisella sivulla oikeassa laidassa (poislukien osiot Meidän Häät ja Häät-lehti). 2 boxipaikkaa.
430 € / 2 vkoa

Boxi työkalut-osiossa 300x250 px. 3 boxipaikkaa Muistilistassa, 1 Vieraslistassa ja 1 Budjettilaskurissa.
590 € / 6 kk

Häät.fi HÄÄPALVELUT-hakemisto

Hääpalveluista hääparit ja muut juhlajärjestelyihin apua etsivät löytävät tarvitsemansa yhteystiedot kätevästi ja klikkaavat suoraan yritysten sivuille. Yhteystietoja voi myös lajitella alueittain. 

Hopeatason mainokset
sijoitetaan listan yläosaan ja perustietojen lisäksi ilmoitus sisältää logon tai kuvan, lisätietokentän ja Google Maps -kartan.  
9,75 € / kk  Minimi 12 kk:n sopimus 117 €.

Kultatason mainokset
nostetaan Hopeatason ominaisuuksien lisäksi linkkeinä aihetta käsittelevän sisällön viereen Aiheet, Kuvat ja Blogit-osioissa.
19,50 € / kk  Minimi 12 kk:n sopimus 234 €.

Perustason mainokset eli yrityksen tai palvelun perustiedot lisätään hakemistoon ilmaiseksi. Jätä tiedot täyttämällä HÄÄPALVELUT-sivun oikeasta reunasta löytyvällä ILMOITA PALVELU -lomake!

Hakemiston kategoriat
Hääkuvaus ja muistot
Hääyö ja matkat
Korut
Kutsut, koristelu ja kukat
Lahjat
Ohjelma
Pukeutuminen ja kauneus
Tilat ja tarjoilut
Muut

KUVAGALLERIA

Kuvagalleria on esittelee enintään 20 tuotetta kuvin ja kuvatekstein Kuvat-osiossa. Gallerian alkuun ja loppuun tai kuvien päälle voidaan sijoittaa logo ja www-osoite.
Kuvagalleria 59 € / kk  Minimi 6 kk:n sopimus 354 €.

MAINOSARTIKKELI

Mainosartikkeli on kaupallinen artikkeli tai vierasblogipostaus. Artikkeli voi sisältää tekstiä, kuvia, videoita ja hyperlinkkejä. Hinta ei sisällä artikkelin kirjoitusta tai tuotteiden kuvausta.
Mainosartikkeli 59 € / kk Minimi 6 kk:n sopimus 354 €.

KILPAILUT JA TESTIT

Sponsoroidut kilpailut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.
Alk. 1000,00 € / 3 kk

Toimitusehdot - Häät.fi

Hinnasto voimassa 30.6.2014 asti.
ARVONLISÄVERO
Kaikkiin tässä hinnastossa annettuihin hintoihin lisätään ALV 24 %
ILMOITUSTEN PERUUTTAMINEN
Ilmoituksen peruutus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen aineistopäivää. Jos peruutus tehdään määräajan jälkeen, ilmoituksesta laskutetaan hinnaston mukainen ilmoitushinta. Häät.fissä julkaistavan media-aineiston tulee olla perillä viimeistään 5 arkipäivää ennen mainosjakson alkua.
LASKUTUS
Medianäkyvyys laskutetaan sopimuksen astuttua voimaan, maksuehto 14 pv netto, tai mediasopimuksen mukaisesti. Viivästyskorko 10 %, huomautuskulut 12 € + ALV 24 % per huomautus.
REKLAMAATIOT
Medianäkyvyyttä koskevat reklamaatiot on tehtävä kirjallisina välittömästi näkyvyyden alkaessa, jolloin virhe voidaan korjata heti. Editus Oy:n vastuu virheistä tai ilmoituksen poisjäännistä rajoittuu enintään ilmoituksesta maksetun hinnan palauttamiseen. Aineistopäivien noudattamisesta ja ilmoituksessa mainituista eduista vastaa ilmoittaja.


Kun teet PAKETTIvarauksen ilmoituksista Häät-lehdessä ja Häät.fissä, saat -20 %:n alennuksen ilmoituksesta Häät.fissä.

Kysy tarkemmat tiedot ja tee varaus Häät-lehden ja Häät.fin mediamyynnistä!

Myyntipäällikkö Sanna Laaksonen
puh. 044 3781 154
etunimi.sukunimi (at) editus.fi

Copyright © 2015 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.