Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Sulhasmuoti 2024 – kuoseilla koreilu sallitaan!

Vuoden 2024 sulhasmuotia esiteltiin runsaasti Barcelona Bridal Fashion Weekillä, ja julkaisemme artikkelisarjan näistä tämän vuoden komeimmista trendeistä. Tässä osa 1 jonka aiheena ovat kuosit!

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Kuoseilla koreilu sallitaan

Suomalaiset sulhaset eivät ole aina rohkeimpia käyttämään kuoseja juhlapukeutumisessa, mutta vuonna 2024 vaihtoehtoja kuosien käyttöön on monia. Jos koko puvun kuosi tuntuu liian rajulta, on mahdollista valita vain liivi tai takki, jonka värimaailma sopii hyvin muuhun asuun. Myös kravatin tai rusetin voi hankkia samalla kuosilla, jotta kokonaisuudesta tulee vielä harkitumpi!

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Klassinen liituraita

Liituraitapuvut ovat olleet kadoksissa sulhasmuodissa jo pidempään, mutta vuonna 2024 ne tulevat takaisin paksuilla raidoilla ja ylisuurella mitoituksella! Näin look pysyy raikkaana: liituraitapuku voi olla hillitty väreiltään, tai sisältää vain housut ja paidan. Monokrominen värimaailma pitää kokonaisuuden jopa yllättävän rauhallisena!

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Värin ja kuosin näyttävä liitto

Kuosit pääsevät kaikista parhaiten esiin, kun ne yhdistetään väreihin! Kontrastisilla väreillä kokonaisuudesta tulee todella näyttävä, ja kaikista näyttävimmän kokonaisuuden luot puvulla, jossa sekä takki että housut matchaavat täysin.

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Etsi sulhaspalveluita, pukuliikkeitä ja asusteista tarjoavia hääpalveluita HÄÄPALVELUHAKEMISTOSTA

Kuvat Barcelona Bridal Fashion Week 2024

Teksti ja koonti Sonja Civil

Muokattu: 9.4.2024