Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Yllätä kosinnalla Islannissa

Kuva Johanna Lehtinen

Nordurflugin helikopterilennot ovat kuin tehty romanttisia kosintoja varten. Lentäjät kertovat toteuttaneensa ja todistaneensa monta rakkaudentäyteistä kosintatapahtumaa. Mukaan varataan samppanjaa, jotta pari voi kilistellä onnensa kunniaksi. Joten mikä ettei, yllätyskosinta Islannissa on takuulla uniikki valinta.

Kopteri voi laskeutua jäätikön reunalle tai järven rannalle eikä paikalla ole ketään muita kuin te. Kaiken päätteeksi kopterilentäjä voi näpsäistä teistä muistoksi ihanat kihlakuvat mystisen maan karun kauniissa maisemissa.

Videolla kurkistetaan millainen lentokokemus on Reykjavikin kaupungin yllä. Matkalla laskeudutaan myös Kleifarvatn-järvelle. Hyppää kyytiin!

 

Lue myös Tanjan kokemukset Islannista häämatkakohteena: Hengästyttävän lumoava Islanti Häät-lehden kesä-syksy 1/2014 -numerosta.

Muokattu: 9.4.2024