Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Aiheet

Unelmien häät aidossa linnassa - Vanajanlinnassa

15.08.2012 09:00 / Aiheet / Suunnittelu
Avainsanat: juhlapaikat , vihkiminen , hääyö ja -matkat

Unelmien häät aidossa linnassa - Vanajanlinnassa

"Tahdon" on tuttu sana Vanajanlinnassa, jonka suojissa on juhlittu monen onnellisen tarinan suurta huipennusta ja unelman toteutumista. Puitteet eivät voisi romanttisemmat olla, ja hääparin toiveitten mukaan rakennettu juhla on unohtumaton alku uudelle liitolle.

Tilavassa Juhlapaviljongissa juhlii hulppeat yli 200 vierasta ja Juhlasalissammekin noin 130. Tunnelmallinen Viinitupa sopii loistavasti pienimuotoisempiin häihin. Kauttamme järjestyy koko juhla alusta loppuun, koristelusta ja tarjoilusta aina mahdollisiin esiintyjiin ja ohjelmiin saakka. Hääparin illan huipentaa yö suuitessa, tottakai.

Vanajanlinnan hääjuhlat myydään aina pakettina, johon kuuluvat valitut tilat ja tietty määrä majoitusta. Alustavan varauksen jälkeen toivomme yhteistä tapaamista myyntipalvelumme kanssa. Näin voitte tutustua tiloihimme ja tarjontaamme, ja tämän jälkeen vahvistaa/peruuttaa alustavan varauksenne. Tilaisuuden vahvistuksen jälkeen toivomme tapaavamme vielä 1-2 kertaa paikan päällä ennen juhlahetkeä varmistaaksemme juhlan täydellisen sujumisen. Vanajanlinna

Vanajanlinnantie 485, Harviala
s-posti: vanajanlinna at vanajanlinna.fi
p. (03) 61020

www.vanajanlinna.fi
www.linnahaat.fi

Jaa tämä artikkeli

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.