Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Aiheet

Romanttisia hääkoristeita pastellin sävyissä

06.01.2017 12:00 / Aiheet / Suunnittelu
Avainsanat: kutsut ja koristelu , tee itse

Romanttisia hääkoristeita pastellin sävyissä

Katoimme Vanajanlinnan valkeaan paviljonkiin hääjuhlat, joiden pastellinsävyisen kattausteeman pääosassa ovat hauskat perhoset ja romanttiset kuviopaperit. Myös upeat kukkakoristelut leiskuvat pastellin sävyissä. Pöytien keksipisteenä olevissa kukka-asetelmissa hehkuu Peach Avalanche, Sweet Avalanche, Avalanche ja Medeo -ruusut, mehiruusuke Echeveria ja Phalenopsis-orkidea.

Katso linkeistä kattausteeman tee-itse-ohjeita erilaisiin romanttisiin paperikoristeisiin.


Herkkupuffet on varmasti sekä isojen että pienten juhlavieraiden mieleen. Karamellit voi koota komeaan töttöröön, joka kelpaa kantaa tyllinauhassa. Pienemmän töttörön voi tehdä vieraslahjoja varten tai hääriisien heittoa silmällä pitäen.

Karkkitöttörön ohje Häät.fissä

Tässä hääkattauksessa paikkakortteina liihottavat paperiperhoset. Ne on leikattu kuvioterällä kaksinkertaisesta kuviopaperista.

Paikkakortin ohje Häät.fissä


Näissä pastellinsävyisissä häissä vieras saa kotiinviemisiksi soman rasian, joka on täytetty herkuilla. Vieraslahjarasia on yhtä herkullisen näköinen kuin sisältönsä.

Vieraslahjarasian ohje Häät.fissä

Sydänkyltti sopii yhtä hyvin tienvarsikyltiksi, juhlapaikan somisteeksi kuin hääautoon kiinnitettäväksi. Paperitilkuista kootun kyltin taustalla on tukeva sydämen muotoinen pahvi.

Sydänkyltin ohje Häät.fissä


Paperikukkakranssi tuo tunnelmaa juhlapaikan seinällä. Kranssi säilyy myös muistona ihanasta hääpäivästä. Paperikukkakranssi sopii myös hääauton koristeeksi.

Paperikukat ovat monikäyttöisiä hääsomisteita. Niillä voi koristaa pöytiä, tuoleja tai niitä voi myös kiinnittää vaikka vieheiksi hääväen rintamuksiin. Kukkien terälehdet on helppo ja nopea leikata kuvioterillä. Kuviollisten ja yksiväristen papereiden asettelu kerroksittain tuo kukkiin kolmiulotteisuutta. Kukan keskustan viimeistelee kauniisti koristenappi.

Paperikukkakranssin ohje Häät.fissä

Kankaisista ruusun terälehdistä kootut koristepallot luovat hääjuhlaan arvokkuutta. Ne voi valmistaa hyvissä ajoin valmiiksi odottamaan häjuhlaa

Ruusupallon ohje Häät.fissä


Vieraiden onnentoivotukset hääparille kootaan kauniiseen albumiin. Vieraskirjan kantta koristaa pienet paperiruusut ja selkämykseen solmittiin korsteellinen nauha rykelmä.

Vieraskirjan ohje Häät.fissä

 

Ohjeet julkaistu alunperin Häät-lehdessä 2/2012

Teksti ja kuvausjärjestelyt Kaarina Korventaka
Koristeet ja ohjeet Sinelli
Kuvat Marjo Koivumäki

Jaa tämä artikkeli

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.