Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Aiheet

Kalligrafisilla yksityiskohdilla tyylikkäät häät

13.04.2017 14:00 / Aiheet / Suunnittelu
Avainsanat: kutsut ja koristelu , ideavarkaissa

Kalligrafisilla yksityiskohdilla tyylikkäät häät

Kaunista kalligrafiaa on todella ihana sisällyttää hääkutsuihin ja muihin paperituotteisiin. Se luo häihin ihan oman ylellisen tunnelman.

Sanakoristeet ja -taulut ovat tällä hetkellä myös trendikkäitä sekä sisustamisessa että häiden koristelussa. Niissä käytetään kalligrafisia fontteja, jotka näyttävät ihan käsin kirjoitetuilta. Kirjaimista syntyy koristeellisia ja romanttisia yksityiskohtia, joita usein yhdistetään hentoihin köynnös-, kukka- ja kasviaiheisiin kuvituksiin.

Keräsimme sinulle ideoita yksityiskohdista, joiden avulla loihdit kalligrafisen tyylikkäät häät!

Kuva yllä: Käsityönä tehty hääkutsu ja menukortti Crocus Paperi. Kuva Camilla Bloom Photography.


Somista morsiamen ja sulhasen tuolit tyylikkäillä nimikylteillä. Lataa ilmainen morsian – sulhanen -tekstitiedosto Häät.fistä ja tulosta nimet tukevalle paperille. Kuva Katja Rinkinen Häät-lehdelle 2/2016.


Iltapalaa on helppo tarjoilla häävieraille Dunin Laura-kertakäyttöastiakokonaisuuden avulla, joka sopii täydellisesti häiden sinivalkoiseen teemaan. Kuva Katja Rinkinen Häät-lehdelle 2/2016.


Mr ja Mrs -ilmapallot somistavat niin hääjuhlaa kuin vakkapa hääautokin somasti. Ilmapalloissa on rento ja ilakoiva tuntu, Ginger Ray.

Herra ja Rouva -hääkakkukoriste. Cutie Pien hääkakun koristeeksi Hey Look suunnitteli hauskan kakkukoristeen, jonka toteutti Laser Cut Studio.


Hääkutsut teetettiin käsityönä Crocus Paperilla. Niissä yhdistyvät taidokas kalligrafia, vesivärilaveeraus ja ripaus kultaa. Kuva Camilla Bloom Photography.


Kylmät virvoitusjuomat valmiina juhlavieraiden saapumiseen. Kuva Katja Rinkinen Häät-lehdelle 2/2016.


Lautasliinat painatuksella viimeistelevät hääkattauksen ja niillä voitte helposti tuoda väriä juhlatilaan. Upeat nimikoidut servetit kertovat viimeistellyistä juhlavalmisteluista ja tuovat  juhlavuutta kattaukseen. 50 kpl / 12,50 e, Calligraphen.


Tee Huojuva torni -pelin palikoista paikkakortit. Kirjoita vieraiden nimet palikoihin ja kata ne pöytään nimikorteiksi. Juhlien kuluessa voitte pyytää vieraita lisäämään omaan palikkaansa tervehdyksen. Kuva Katja Rinkinen Häät-lehdelle 2/2016.


Calligraphenin Now & Forever -malliston kutsukorteissa käytetään kalligrafisia fontteja, jotka näyttävät ihan käsin kirjoitetuilta. Vintage Impressions -mallistosta löytyy myös mm. ohjelma ja save the date -kortit, Calligraphen.


Puiset pöytänumerot tekevät pöytäkoristeista näyttävämpiä, Ginger Ray.

Marmoria muistuttava paperi antaa hääkutsulle erityisen elegantin tunnun. Kutsu on Makea Designin Janina Jaakkolan käsialaa.


MInimalistisen näköinen hääkukku saa aivan uutta näyttävyyttä glitter-koristella, jossa hääparin on nimi. Saatavissa Etsyn kautta May Contain Glitter UK.


 

TÄSSÄ ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ.

Jaa tämä artikkeli

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.