Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Aiheet

Ideoita pastellisiin prinsessahäihin

11.04.2017 12:00 / Aiheet / Suunnittelu
Avainsanat: kutsut ja koristelu , ideavarkaissa , Hääteema: pastelli

Ideoita pastellisiin prinsessahäihin

Tavoitteena lapsuuden unelma prinsessahäistä, joissa tanssitaan ylvään kartanon arvokkaassa juhlasalissa kristallikruunujen alla, näyttävien kynttelikköjen ja herkkien ruusuasetelmien keskellä? Keräsimme sinulle ideoita yksityiskohdista, joiden avulla loihdit satumaisen hääpäivän prinsessana!

Satumaiset pastellit on yksi vuoden 2017 nousevista trendeistä!


Hääkutsut on teetetty käsityönä Crocus Paperilla. Niissä yhdistyvät herkkä vesiväri ja taidokas kalligrafia. www.crocuspaperi.comAkvarelleilla toteutetun plaseerauskortin loihti Crocus Paperi. www.crocuspaperi.com


Hääkimppu on sidottu häiden teemakukista: pastellinsävyisistä ruusuista, kortensiasta ja vihreästä kielipuun oksista. Kimpun sitoi Jenni Kankainen, Juhlahuuma.


Carrie-hääpuku, Rebecca Ingram. Maggie Sottero Designin uuden malliston Rebecca Ingram -hääpukuja Suomessa myy Sydänkäpy Turussa.


Morilee-mallistosta löytyy kauniita juhlapukuja myös kaasoille pastellinsävyissä.


Kierrätyspaperista valmistetut villikukkien siemeniä sisältävät uutuuskonfetit koristavat hääkattausta vieraslahjoina ja kulkeutuvat vieraiden kukkamultiin. Kukkia kasvattaessa muisto hääpäivästä palautuu juhlijoiden mieleen yhä uudelleen ja uudelleen. 350 konfetin pakkaus 9,90 e. www.helpointapaistuttaa.fi

Maljapöytä on upea katseenvangitsija heti juhlatilaan tultaessa. Maljuomaksi sopii täydellisesti rakkauden punainen Rosé-kuohuviini, Mionetto Gran Rosé. Se on kuiva, herukkainen ja kevyen mansikkainen. Halutessasi voit kokeilla tätä perinteisellä menetelmällä valmistettua kuohuviiniä myös tapaspalojen, pikkusuolaisten, kalaherkkujen ja kasvisruokien kumppanina. Alkon hinta 8,99 €/plo.


Ylelliseen tunnelmaan sopii kuohuviinilasi, joka on Dunin Celebrations-mallistoa. Lasi on kertakäyttöisyydestään huolimatta ylellisen näköinen ja tuntuinen. Noin 6 e / 12 kpl. Celebrations-lasit myynnissä Etoloissa, Stockmannilla ja Sokoksilla. www.duni.fi


Näyttävät ruusu- ja hortensia-asetelmat kohotettiin korkeille jalustoille. Asetelmassa on valkoista ja vaaleanpunaista hortensiaa sekä pastellinsävyisiä ruusuja eri kokoisina. Kukat sitoi Jenni Kankainen Juhlahuumasta.


Vieraslahjaksi hääkarkkia? Hääkarkin paketoit Rosette-karkkirasiaan, jonka päällä on kaunis Rosette-ornamentti reikäkuvio. Kuviossa on jotain erityisen juhlallista. Rasian koko 9,5 x 5 cm, 10 kpl/pkt 6,40 e. www.juhlamaailma.fi

 

Lisää #pastellihäät #prinsessahäät ideoita löydät

Häät.fin Satumaiset pastellihäät -jutusta Häät.fistä

Häät Pinterest on myös loistava inspiraation lähde. Erityisesti pastellisiin häihin löydät ideoita Häät Pinterestistä Pastellihäät-taulusta.TÄSSÄ ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ.

Jaa tämä artikkeli

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.