Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Aiheet

Upeita kirjontoja ja naisvartaloa ylistäviä hääpukuja syksy 2017 -mallistoissa

19.04.2017 14:30 / Aiheet / Morsiuspari
Avainsanat: morsiuspuvut , morsian

Upeita kirjontoja ja naisvartaloa ylistäviä hääpukuja syksy 2017 -mallistoissa

Morsiusmuodin huipputalo Justin Alexander tarjoaa elegantille ja klassiselle naiselle suunniteltuja hääpukuja syksy-talvi 2017 Justin Alexander ja Justin Alexander Signature -mallistoistaan.

Luvassa on upeita kirjontoja ja helmikoristeluja pitispukuja, mutta myös upeasti laskeutuvia naisvartaloa hyväileviä minimalistisen ylellisiä hääpukuja. Niissä katse kiinnittyy yhteen huikean kauniiseen yksityiskohtaan. Näissä kahdessa lippulaivamallistossa nähdään myös moderneja ja trendikkäitä leikkauksia, kuten syvä decoltee.

Hääpuku ylinnä Justin Alexander, 8936


Justin Alexander -hääpuku, 8926


Justin Alexander -hääpuku, 8913

Katso kaikki Justin Alexander -hääpuvut syksy-talvi 2017 mallistosta täältä.

Justin Alexander -puvut FW17-mallistosta ovat jo osin saapuneet hääpukuliikkeisiin Suomessa mm. lahtelaiseen Josefiinaan.

 

Justin Alexander Signature


Justin Alexander Signature -hääpuku, 9866


Justin Alexander Signature -hääpuku, 9876


Justin Alexander Signature -hääpuku, 9874

Katso kaikki Justin Alexander Signarure -hääpuvut syksy-talvi 2017 mallistosta täältä.

Justin Alexander Signature -puvut FW17-mallistosta ovat jo osin saapuneet hääpukuliikkeisiin Suomessa. Justin Alexanderia Suomessa myy yksinoikeudella lahtelainen Josefiina.

 


Lillian West

Lillian West -mallisto tarjoaa boheemimpaa lookia morsiamelle. Mallisto on saanut inspiraationsa mm. 60-luvun etnisistä sävyistä, boho chic -lookista, eikä pelkää olla seksikäs. Lillian West -hääpukujen sävymaailmassa samppanjan, nuden ja hiekan sävyt ovat vahvasti läsnä.


Lillian West-hääpuku, 6487


Lillian West-hääpuku, 6497

Lillian West-hääpuvut, 6500 ja 6480

Katso kaikki Lillian West -hääpuvut syksy-talvi 2017 mallistosta täältä.

LIllian West -puvut FW17-mallistosta ovat jo osin saapuneet hääpukuliikkeisiin Suomessa. Lillian Westiä Suomessa myyvät mm. Josefiina Lahdessa, AS Uniikki Kokkolassa, Valkoinen Kreivitär Porvoossa, Fianceé Turkussa ja RosAmor Ilmajoella.Sincerity

Romanttisessa ja klassisessa Sincerity-puvussa morsian voi juhlia kuin satujen prinsessat. Nyt myynnissä olevassa FW2017-mallistossa katseet kiinnittyvät erityisesti kauniisti ja pehmeästi liikkuviin helmoihin. Sincerity-puvut ovat tunnettuja laadusta ja istuvuudesta, ja mallisto tarjoaa laajan valikoiman romanttisia vaihtoehtoja.


Sincerity-hääpuku, 3976


Sincerity-hääpuku, 3989

Sincerity-hääpuku, 3990

Katso kaikki Sincerity-hääpuvut syksy-talvi 2017 mallistosta täältä.

Sincerity-puvut FW17-mallistosta ovat jo osin saapuneet hääpukuliikkeisiin Suomessa. Sincerityä Suomessa myyvät Glamour Lahdessa, Morsiusgalleria Tampereella, Ompelimo Johanna Hämeenlinnassa, Pukuliike Fauna Kuopiossa, Juhlava Porissa, AS Uniikki Kokkolassa, Fianceé Turkussa, Kaunis Morsian Helsingissä, Haavemaa Seinäjoella, Neittamon Juhlapalvelu Kotkassa, Juhla-asu Jyväskylässä ja Hää- ja juhlapuku Hertta Rovaniemellä.

 


Sweetheart

Huoleton ja leikkisän flirttaileva Sweetheart-hääpuku sopii tyyliin sopivasti asustetuna niin tyyliikäisiin kartanohäihinä kuin järven rannalle. Kevyet kankaat ja modernit leikkaukset tekevät kohtuuhintaisesta Sweetheart-puvusta nappivalinnan helppoutta ja mukavuutta etsivälle morsiamelle.


Sweetheart-hääpuku, 1114


Sweetheart-hääpuku, 1110

Sweetheart-hääpuku, 1104


Katso kaikki Sweetheart hääpuvut syksy-talvi 2017 mallistosta täältä.

Sincerity-puvut FW17-mallistosta ovat jo osin saapuneet hääpukuliikkeisiin Suomessa. Sweerheartia Suomessa myyvät Ompelimo Johanna Hämeenlinnassa, Morsiusgalleria Tampereella, Zazabella Kuopiossa ja Oulussa, AS Uniikki Kokkolassa, Fianceé Turkussa, Kaunis Morsian Helsingissä, Haavemaa Seinäjoella, Boutique Beauty Vaasassa, Neittamon Juhlapalvelu Kotkassa sekä Josefiina Lahdessa.

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.