Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Aiheet

Rustiikkisen tyylikkäät maalaishäät Snappertunassa

13.04.2017 11:30 / Aiheet / Hääjuhla
Avainsanat: kutsut ja koristelu , ideavarkaissa , hääteema: rustiikki

 Rustiikkisen tyylikkäät maalaishäät Snappertunassa

Ilonan ja Juha-Matin häiden teemana oli country elegant. Rustiikkisen tyylikkäät maalaishäät järjestettiin keskellä heinäkuista kesää ihanassa Calliolassa meren rannalla, Raaseporin Snappertunassa.

– Iloisina sekä luonnosta, eläimistä ja mökkeilystä pitävinä ihmisinä, halusimme ”itsemme näköiset” rennot ja aidot, tunnelmalliset ja tyylikkäät maalaishäät, joissa toteutettaisiin tiettyjä hääperinteitä. Mutta kuitenkin niin, että kaikilla olisi mukavaa, ilman turhaa pönötystä, kuvailee Ilona hääpäivän tunnelmaa.

– Kirkkovihkiminen ja kaikki siihen liittyvät muistot Snappertunan kirkosta olivat ehdottomasti päivän mieleenpainuvimpia hetkiä. Aurinko hemmotteli juhlakansaa edellisen päivän sademyrskyn jälkeen, ja kaunis maalaismaisema kirkolla oli omiaan herkistämään tunnelmaan, kertoo Ilona.

– Hääkuvauksen jälkeen ajelu upealla hääautolla läpi kauniin maalaismaiseman kiemurtelevien teiden kohti juhlapaikkaa, ensimmäistä kertaa avioparina, oli unohtumaton kokemus ja jätti ihanan tunteen, Ilona muistelee.Morsiamella on tarkka visuaalinen silmä, ja juhlapaikan somistus olikin viimeistä piirtoa myöden mietitty.

– Värimaailmaan kuului pastelliset puuterisävyt: tärkeimpänä näistä haalea persikka. Siihen yhdistettiin lisäksi vaalea puuteriroosaa, kermanvalkoista ja samppanjaan sävyjä. Nämä värit toistuivat niin kaasojen mekoissa ja kukissa kuin morsiamen kimpussa ja pöytäkukissa sekä muussa koristelussa, valottaa Ilona.


– Häävalssi isoisäni veljen Heikki Aaltoilan säveltämän Akselin ja Elinan häävalssin tahtiin jäi myös mieleen, vaikka jännitys ja harjoituksen puute saattoi siinä näkyä.


– Myös jatkot tunnelmallisessa Calliolan Venevajassa loistavan bilebändin soittaessa ja illan hämärtyessä meren äärellä jäivät mieleen. Koko päivä oli kaikin tavoin niin onnistunut ja ihana, että siitä jäi monen monta, ihanaa muistoa.

– Meille tärkeintä hääpäivässä oli tehdä siitä unohtumaton ja ihana tilaisuus myös vieraille, ja saada juhlistaa tärkeää päivää tavalla, jota suunniteltiin pitkään ja antaumuksella, lopputuloksen ollessa toiveiden mukainen, iloitsee Ilona.

– Vuoden kestänyt etukäteissuunnittelu todellakin kannatti juhlan onnistumisen kannalta, ja hääpäivästä emme muuttaisi mitään. Onneksi muistoja ovat vahvistamassa ihanien hääkuvien lisäksi myös upea VideoTimon toteuttama häävideo, joka vie hääpäivän tunnelmiin aina uudestaan.

– Elämän tärkein päivä jäi mieleen upeana päivänä, ja on ollut mahtavaa päästä aloittamaan yhteinen matka avioparina noin hienosta päivästä. Ensimmäistä hääpäivää vietämmekin jo pienenä perheenä, kun uusi perheenjäsenemme saapuu keväällä maailmaan, Ilona paljastaa.


Katso videolta romanttisia tunnelmia Ilonan ja Juha-Matin häistä!

Häävideo Timo Stjernberg / VideoTimo.Ilonan ja Juha-Matin häät 16.7.2016

Hääpaikka – Calliola, Raasepori

Kukat (morsiuskimppu, kaasojen kukat, rintavieheet, pöytäkukat)  – Kukkakauppa Soukan Sydän

Hääpuku – Niinatar
Kaasojen puvut – Little Mistress
Hääpuvun muokkaus - Fitting Room 

Sulhasen ja bestmanien puvut – GP Gasell, Helsinki

Sormukset – Malmin korupaja

Ruoka – Calliolan keittiö

Hääkakku – The Art of Cakes  / Sonja Crockford

Kampaukset morsian ja kaasot – Blend Beauty Finland / Laura Ahokas

Meikit morsian ja kaasot  – Blend Beauty Finland / Laura Ahokas

Lauluesitys kirkossa  – Eeppi Ursin 

Bändi jatkoilla – O´JESS-bilebändi
Valokuvaus – Miska Lehto
Häävideointi – Timo Stjernberg / Videotimo

 

Hääkuvaaja tallentaa hetkiä, joita on ihana katsoa yhä uudelleen

Valokuvaja Miska Lehto on helsinkiläinen graafikko ja valokuvaaja, joka on kuvannut häitä vasta muutamia vuosia. – Hääkuvauksessa parasta on ilmapiiri. Se pieni tohina, kikattelu, pienet tai suuret onnen kyyneleet sekä se kaikista tärkein, yhdessä olo. Kuvissani haluan tallentaa sen täydellisen sadun, joista jokainen naimisiin menevistä ihmisistä on haaveillut jo monia vuosia. Kuvissa on aina siis pientä utuisuutta ja pehmeyttä.

– En tykkää kuvata mitään kulisseja, enkä täydellisesti hiottuja sommitteluja, vaan aitoja hetkiä. Sellaisia, joita on ihana katsoa yhä uudelleen ja uudelleen, sekä muistaa tuo tärkeä päivä. Olkoot se sitten kuva ihmisestä, joka itkee naama rutussa tai kaasosta, joka on kaatunut ojaan. Tärkeintä on olla tallentamassa ne hetket, joita hääpari ei itse ehdi nähdä ja kokea päivän aikana.

Facebook: www.facebook.com/mizkax/
Instagram: @mizcax


Kuvat Miska Lehto

Jaa tämä artikkeli

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.