Häämuoti 2017 -digilehdestä löydät yli 100 uusinta hääpukua ja oman the pukusi.

Aiheet

Omannäköiset satuhäät Hämeen linnassa

16.05.2017 12:30 / Aiheet / Hääjuhla
Avainsanat: juhlapaikat

Omannäköiset satuhäät Hämeen linnassa

Mikä sopisikaan hääjuhlanviettoon paremmin kuin historiallinen linna Hämeen sydämessä? Linna yhdessä kauniine puistoalueineen luovat maisemakokonaisuuden, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet hääjuhlanviettoon: hääparin vastaanotto linnanpihalla, vihkiminen linnassa, valokuvaus historiallisessa miljöössä ja ateriointi tunnelmallisessa Leivintuvassa. Hämeen linnassa on kaikki, mitä unohtumattomaan hääjuhlaan tarvitaan.

Kuva yllä linnanpiha on upea paikka hääkuvaukselle.


Tunnelmallinen ja valoisa kappeli.

Iso iloinen hääjuhla vai pieni ja tunnelmallinen? Hämeen linnassa juhlitaan molempia

Hämeen linna on siitä upea hääpaikka, että se muuntautuu täysin hääparin toiveiden mukaan. Oli toiveena sitten viettää intiimi alle 30 hengen vihkitilaisuus tai kutsua isompi joukko sukulaisia ja ystäviä todistamaan valojen vannomista, Hämeen linnassa molemmat vaihtoehdot onnistuvat. Kirkkosaliin mahtuu 80 vierasta ja intiimiin kappeliin kolmisen kymmentä.


Vihkimisen jälkeen juhlapäivää voi jatkaa juhlavieraiden määrästä riippuen esimerkiksi rentoon yhdessäoloon sopivassa leivintuvassa, jonne mahtuu yli 200 juhlijaa. Pyöreä ja avara tykkitorni on kesäaikaan kaunis vaihtoehto hääjuhlanviettoon: sinne mahtuu mukavasti 140 vierasta.

Hämeen linnassa on tarjolla myös lukuisia pienempiä saleja, jos päivä vietetään intiimisti pienemmän seurueen kesken. Myös upean suuret juhlat onnistuvat – varattavissa on oma juhlakerros jopa 500 sukulaiselle ja ystävälle.


Hämeen linnan leivintupa.


Hämeen linnan ja Kansallismuseon muihin häätiloihin ja esimerkkipaketteihin voi tutustua täältä.

Tiedustelut

Kansallismuseon kokouspalvelut
puh. 0295 33 6905
kokouspalvelut@kansallismuseo

 

TÄMÄ ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä Kansallismuseo


Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.