Häämuoti 2017 -digilehdestä löydät yli 100 uusinta hääpukua ja oman the pukusi.

Aiheet

Inspiraationa romanttiset keväthäät rustiikkisessa maalaismiljöössä

01.03.2017 13:00 / Aiheet / Hääjuhla
Avainsanat: hääkuvaus , korut , kutsut ja koristelu , morsiuspuvut , hääteema: rustiikki , ideavarkaissa

Inspiraationa romanttiset keväthäät rustiikkisessa maalaismiljöössä

Susanna ja Johanna törmäsivät toisiinsa aamuruuhkaisessa ratikassa, katseet kohtasivat ja heidän tarinansa alkoi. Ensitreffejä vietettiin pienen bistron viininmaistajaisissa, ja kohta kultturelli pariskunta suuntaa häämatkalle Firenzeen. Häitään he halusivat juhlistaa intiimisti pienen vierasjoukon kanssa maalaisromantiikkaa huokuvassa ympäristössä, kevättalven lumisessa maisemassa.”

’KEVÄTTALVEN VIIMEISET LUMET JA KUULAS VALO LISÄSIVÄT HERKKÄÄ TUNNELMAA VAALEAAN VÄRISKAALAAN’
Tämän kuvauksen inspiraationa oli luoda naisparin romanttiset häät. Aihe on ajankohtainen, kun 2017 saamme tasa-arvoisen avioliittolain Suomeen. Häiden tyylissä yhdistyvät keveä romanttinen tyyli ja rustiikkinen maalaismiljöö. Väriteemaan valittiin valkoisen eri sävyjä yhdistettynä vaaleisiin vihreän sävyihin. Kevättalven viimeiset lumet ja kuulas valo lisäsivät herkkää tunnelmaa vaaleaan väriskaalaan.

Kuvauspaikkana toimi vanha maalaistalo Vihdissä, joka loi ihanan tunnelman aitoine vanhoine esineineen. Juhlapaikan tyylin luomiseen käytettiin pääosin vanhoja esineitä, tekstiilejä ja astioita, jotka olivat talon kalustoon kuuluvia tai vintage-kaupoista hankittuja.

Rita Miklánin tunnelmalliset kuvat vangitsevat hienosti talvisen valon sekä kuvauspäivän hauskan ja rennon tunnelman.

Parin hääpuvut ovat Ateljee Aarian käsityönä valmistamia mittatilauspukuja. Ne toistavat samaa herkän romanttista teemaa hieman eri variaatioina. Helmat ovat keveää tylliä ja yläosaa koristaa näyttävä pitsikoristelu, jossa on ripaus hopean sävyä. Talvipakkasen varalle on morsiamilla keinoturkissomisteiset jakku ja viitta. Morsianten hiuksiin tehtiin rennot lettikampaukset, ja ne viimeisteltiin Ateljee Aarian hiuskoristeilla.

Hääparin yllä kuvattiin useita Papajan sormuksia ja korusettejä, kaikki kultaseppä Anneli Aaltosen suunnittelemia ja valmistamia. Näyttävät Allball- ja Amanda-korusetit on valmistettu hopeasta, sirot Kastehelmi-korut puolestaan valkokullasta ja tahitinhelmistä sekä Pisarat-korut valkokullasta ja timanteista. Kaikki morsiamilla kuvatut sormukset ovat Annelin suunnittelemia ja niitä valmistetaan mittatilauksesta.

’UPEAT AIDOT KORUT OVAT ANNELI AALTOSEN SUUNNITTELEMIA JA KÄSITYÖNÄ VALMISTAMIA. KAMPAUKSET VIIMEISTELTIIN ATELJEE AARIAN HIUSKORISTEILLA.’Lupauksen keväästä antavat Willow Visualsin Petra Dajkan käsin tekstaamat ja maalaamat paperituotteet. Herkkä lehtiteema toistuu kutsukorteissa sekä menu- ja paikkakorteissa.

Kukkien väriskaala on sekin vaalea. Eukalyptuksen harmaan vihreä lehti sopii hyvin talviseen teemaan. Floramoren sitomat hääkimput oli kietaistu aitoon vuosisadan takaiseen sanomalehteen, joka oli hauska teemaan sopiva yksityiskohta.

Pöytäkattauksen tyyli on yksinkertaisen rustiikkinen. Pellavaiset kattaustekstiilit, vanha pitsiliina ja vintage-henkiset astiat yhdistyvät kauniisti Floramoren sitomaan pöytäkimppuun. Aan Tafelin teemaan sopiva kakku kruunaa kattauksen.


IHANAA HÄÄINSPIRAATIOTA JA PALVELUITA SINULLE TARJOAVAT

Valokuvaus – Rita Miklán Photography www.ritamiklan.comFB
Hääpuvut, hiuskoristeet ja asusteet – Terhi Löfman / Ateljee Aaria www.ateljeeaaria.fiFB
Sormukset ja korut – Anneli Aaltonen / Papaja www.papaja.fiFB
Kalligrafia ja paperituotteet – Petra Dajka / Willow Visuals www.willowvisuals.com
Kakku – Cakes by Aan Tafel www.cakesbyaantafel.com
Kukat – Floramore www.floramore.fi
Kampaukset – Taija Stenström – FB
Meikit – Carita Luhio

P.S. Muista tykätä ja jakaa, jos inspiroiduit tästä teemasta!

Jaa tämä artikkeli

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.