Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Aiheet

Uudet kengät hetkessä

16.01.2012 09:47 / Aiheet / Blogit
Avainsanat: kampaukset , korut , tee itse

Uudet kengät hetkessä

Seikkaillessani eilen kaupungilla ensin sulhasen ja bestmanin pukusovituksissa ja sitten äidin ja siskokaason kanssa koruja ihaillen, löysin kenkiini ihan täydelliset koristeet. Tuotan pettymyksen enkä esittele niitä täällä. Saatte odottaa hääkuvia. Hintaa niille tuli alle kymmenen euroa ja olen löytööni ekstratyytyväinen. Tästä inspiroituneena aloin miettiä, miten omia kenkiä voisi ylipäätään tuunata. Mikään uusi juttu tämä ei todellakaan ole, mutta ajattelin jakaa ideani täällä, jos niistä olisi jollekulle muullekin hyötyä.

Kenkäklipsit ovat ainakin Suomen rajojen ulkopuolella kovassa huudossa. Niillä saa muuten tavalliset ja yksinkertaiset kengät muuttumaan ihan toisiksi. Katsokaa esimerkiksi näitä Etsy.comista, Kirahley Kreations shopista:
 


Klipsejä  voi tehdä myös itse. Mutta jos omat kädentaidot eivät vakuuta, eikä tilaaminen ulkomailta houkuta, etsi rintaneuloja- ja koruja sekä hiuskoristeita kaupoista. Erilaisia hiuksiin tarkoitettuja koristeellisia klipsejä oli ainakin Porissa pilvin pimein vaateliikkeiden valikoimissa.

Nelly.comista saa tilattua hiuskoristeen alle kympillä. Tämä koru hoitaa helposti kenkäklipsin roolin. 
Kuva: Nelly.com.Voisin kuvitella, että vankkatekoinen rintakorukin (lähinnä sen kiinnitysosan tulisi olla suhteellisen jämäkkä että sen saa kenkään kiinni) ajaisi asian. Tosin en tiedä haluaako kukaan puhkoa kenkiinsä reikiä…Jos päätyy hankkimaan hiusklipsit popojen koristajiksi, niitä kannattaa testailla etukäteen. Etteivät sitten klipsiosat paina varpaita tai kantapäätä, mihin kohtaa kenkää nyt sitten koristeet haluaakaan. Klipseillä on helppo hoitaa myös ”jotain sinistä” osio.Lumisadeprinsessa 
Tanja Virtanen

 

Tanjan edellisessä blogissa morsiamen kaunistautumislista
Tanjan häihin valmistautumista voi seurata myös Black Bling White -blogista

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.