Häämuoti 2017 -digilehdestä löydät yli 100 uusinta hääpukua ja oman the pukusi.

Aiheet

Tuoksujen tuulahduksia

28.05.2012 23:00 / Aiheet / Blogit
Avainsanat: meikki , kampaukset

Tuoksujen tuulahduksia

Häät lähestyvät. Lähes kaikki on hankittu, puvut, kengät, asusteet, alusvaatteet… Mitä vielä tarvitaan? Uusi tuoksu! Tietysti!

Alun perin olin suunnitellut astelevani alttarille suosikkituoksussani Diorin J'adorissa. Mutta sitten aloin miettimään asiaa tarkemmin, jos kerran häitä varten hankitaan kaikkea uutta, niin pitäähän uusi tuoksukin hankkia. Siispä, suuntasin Sokoksen tuoksuosastolle katsomaan, mitä uutuuksia löytyy.

Nuuhkin toinen toistaan ihanampia ja huumaavampia tuoksuja. Kohta olin jo ihan pyörryksissä. Välillä piti avata nenää nuuhkimalla kahvipapuja. Oletko ihmetellyt, miksi tuoksuosastoille on kahvipapuja purkissa? Nenä pystyy rekisteröimään peräkkäin maksimissaan 3 erilaista hajuvettä. Sen jälkeen on hyvä nuuhkia hetken kahvipapuja, näin hajuaisti ns. neutralisoituu ja jälleen voit jatkaa tuoksuttelua.

Vaihtoehtoja oli runsaasti tarjolla. Rakastan erikoisia tuoksuja, klassisia, voimakkaita, keveitä, raikkaita… vähän kaikkia. Olen suorastaan tuoksufriikki, ja kotona kosmetiikkakaappini pursuaa hajuvesipulloja. Keräsin alle muutamia vaihtoehtoja, joita kannattaa käydä nuuhkimassa.

Yllä suosikki tuoksuni Diorin J'ador. Tämä tuoksu sisältää mm. ruusua ja jasmiinia. Tätä voi suihkuttaa iholle useamman suihkauksen, eikä sitä silti tule liikaa.

Klassinen Lancôme Trésor sopii romanttiselle ja klassiselle morsiammelle. Tuoksu tuli markkinoille jo 90-luvulla, ja säilynyt kestosuosikkina siitä lähtien. Tuoksu sisältää mm. ruusua, persikkaa, iiristä ja aprikoosin kukkaa.

Lancôme Trésor Midnight Rose on yksi kevään uutuus tuoksuista. Tämä tuoksu on makea ja seksikäs. Sopiva sekoitus mustaherukkaa, vadelmaa, ruusua ja vaniljaa. Sopii aistikkaalle ja intohimoiselle morsiammelle.

Dieselin Lovedose tuoksun ainesosista löytyy laktritsaa, vaniljaa, gardenia, ambraa sekä jasmiinia. Trenditietoinen ja persoonallinen morsian ihastuu tähän. Pullo on myös aivan ihana sydämen muotoinen.

Uutuus tuoksujen joukosta löytyvät valloittavat Lanvinin Marry Me! -tuoksut. Itse ihastuin näihin välittömästi! Tuoksut sisältävät mm. mangoliaa ja punaherukkaa. Mikäli etsit raikasta ja kevyttä tuoksua, niin se on tässä.

Ralph Laurenin Romance-tuoksuun ihastut, mikäli etsit kepeää ja leikkisää kukkaistuoksua. Tästä klassikosta löytyy useampi varitaatio. Nuuhki ja löydä omasi.

Tuoksuostoksille lähtiessä pitää muistaa, ettei kotona laita mitään hajuvettä, eikä voimakkaan tuoksuista vartalovoidetta. Uutta tuoksua etsiessä ihon pitää olla ns. naturelli. Nuuhkaise tuoksua ensin pullosta, mikäli pidät siitä suihkauta ranteen sisäpuolelle. Älä hiero ranteita yhteen! Sillä tuoksumolekyylit hajoavat. Hajuvesi kuivahtaa nopeasti iholle. Nuuhkaise ensituoksua. 10-15minuutin ajan tuoksu tekeytyy iholla. Nuuhkaise uudelleen. 20 minuutin kuluttua suihkaisusta, tuoksu on valmis. Nyt voit nuuhkia tuoksua useita kertoja, tältä se tuoksuu ihollasi. Sama tuoksu tuoksuu täysin erilaiselta eri ihmisten iholla. Suihkuta tuoksua aina valtimo kohtiin, valtimon syke levittää tuoksua iholla.

Olet ehkä huomannut, että hajuvesipulloissa on kummallisia lyhenteitä EdP ja EdT. Nämä lyhenteet kertovat tuoksun voimakkuuden. EdP eli Eua de Parfum on voimakkain tuoksu. Eua de Toilette on astetta kevyempi ja hentoisempi.

Miltä sinä haluat tuoksua Suurena Päivänäsi?

 

Edellinen kirjoitukseni käsitteli sulhasen komeudenhoitoa

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.