Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Aiheet

Kiiltävä iho pelastetaan meikinpohjustuksella

04.04.2012 12:00 / Aiheet / Blogit
Avainsanat: meikki , morsian

Kiiltävä iho pelastetaan meikinpohjustuksella

Kesällä iho kiiltää herkästi, kuumuus saa hikipisarat valumaan pitkin otsaa. Meikki alkaa karkailla kasvoilta ja ripsiväri tarttuu yläluomiin. Tuttua? Tähän pulmaan löytyy ratkaisu. Lisäksi Sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan esittelemiäni tuotteita!

Ensiksi haluan kertoa teille meikinpohjustustuotteista. Tuotteita on kahdenlaisia, niitä jotka tekevät ihon mattaiseksi ja pidentävät meikin kestoa, ja niitä jotka antavat iholle kuultoa ja hehkua.

Meikinpohjustustuotteen valintaa vaikuttaa ihotyyppi. Lumenen valikoimasta löytyy Beauty base -pohjustusvoide, joka on tarkoitettu meikkivoiteen alle. Eli ensin ihon kosteutus, ja kun kosteusvoide on imeytynyt, on pohjustusvoiteen vuoro.

Tuotetta sivellään pieni määrää kasvoille sormin, etenkin T-alueelle eli otsa, nenä, leuka. Tuote tekee ihosta silkkisen tuntuisen ja mattapintaisen. Tuote on hyvin riittoisa, sillä pieni nokare riittää koko kasvoille. Tämä tuote sopii erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle, myös normaalille iholle. Tämä tuote on aivan ehdoton jokaisen morsiamen, ja miksei sulhasenkin kasvoille Suurena Päivänä. Pohjustusvoidetta voi käyttää myös iholla vaikkei meikkivoidetta laittaisikaan. Tuote antaa huolitellun ja mattaisen ilmeen kasvoille, ja pienentää ihohuokosia.

Entäs silmämeikki?

Kesäkuumalla luomiväri tuppaa karkaamaan luomivakoon viiruiksi ja ripsiväri tarttuu yläluomiin. Monilla silmäluomet ovat luonnostaan rasvoittuvat, eikä puuterikaan tunnu hillitsevän kiiltoa ja tahmeutta. Tähänkin ongelmaan löytyy ratkaisu - silmämeikin pohjustusvoide. Tätä tuotetta sivellään pieni pisara molemmille silmäluomille kulmakarvaan saakka. Pohjustusvoide on vaalean beige ja tasoittaa ihon väriä. Tuotteen päälle EI laiteta meikkivoidetta. Pelkkä puuteri riittää. Käytä mieluiten irtopuuteria, sillä se kiinnittyy kasvoille parhaiten ja pitää ihon mattaisena. Mikäli sinulla on hyvin kuivat silmäluomet puuterin voi jättää pois. Pohjustuksen jälkeen voit taiteilla silmämeikin, joka kestää upeana koko päivän. Silmämeikin pohjustusvoidetta voi käyttää myös huulimeikin pohjustamiseen huulipunan alle.

 

Suurena Päivänä niin morsiamella kuin vierailla saattaa tippa jos toinenkin tulla linssiin, ja silloin helposti mustat vanat valuvat pitkin poskia. Kannattaa siis hankkia vedenkestävä ripsiväri. Lumelta löytyy Blueberry Curl Waterproof -mascara, jossa on mustikan hoitavaa siemenöljyä. Ripsarin harja on kumimainen ja joustava, tämä helpottaa värin levittämistä ripsiin. Kannattaa harjata ripsiväri pienillä sik-sak -liikkeillä ripsiin tyvestä latvaan. Näin saat siistin lopputuloksen. Vedenkestävää ripsiväriä varten on muistettava hankkia myös öljymäinen silmämeikin puhdistusaine, sillä vedenkestävä ripsari ei lähde perusputsarilla.

 

Lue myös juttuni ruokamaistiaisista
 

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.