Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Aiheet

Ihanat, ikimuistoiset polttarit

11.07.2012 17:00 / Aiheet / Blogit
Avainsanat: polttarit

Ihanat, ikimuistoiset polttarit

Yleensä polttarisankari yllätetään, mutta minua ei. Yrittäjänä teen keikkatyötä ja olen aina menossa, joten tiesin polttaripäiväni jo hyvissä ajoin etukäteen. Olin saanut siskoltani, joka on pääkaasoni, kortin. Kortissa oli tarkat ohjeet, mitä pitää pakata mukaan, ja mihin aikaan pitää saapua paikan päälle. Olen kotoisin Tampereelta, joten polttarini olivat siellä. Olin saapunut jo aiemmin Tampereelle laukku täynnä ohjeiden mukaisia vaatteita: jumppavaatteet, uimapuku, mustat alusvaatteet sekä viidet kengät. Viittä kenkäparia ei tosin käsketty mukaan ottamaan, mutta koska en tiennyt mitä on luvassa, niin olin hyvin varustautunut.

Kaikki alkoi Ilves -hotellista. Paikalle olivat saapuneet siskoni ja hyvät ystäväni. Vatsaani nipisteli jännityksestä, kun nousimme hissillä hotellihuoneeseen. Mitä ihmettä pääni menoksi on keksitty? Huoneessa odotti pullo kuohuvaa sekä ihana juustotarjotin vaahtokarkkeineen. Nams!

Nautimme kuohuvaa ja juustoja, jonka jälkeen sain ohjeet pukeutua jumppavaatteisiin. Suuntasimme Hip Hop Houselle. Siellä odotti tanssiohjaaja ja edessä oli reggaeton-tunti. Enpä ole ennen tankannut tanssitunnille kuohuviinillä. Lopuksi minulle tehtiin oma tanssi hääyötä varten. Nähtäväksi jää, esitänkö sen miehelleni vai en.

Tanssitunnilta suuntasimme takaisin Ilvekseen ja siellä saunaosastolle. Lekottelimme porealtaassa ja saunoimme. Tämän jälkeen hipsimme pyyhkeet päällä takaisin hotellihuoneeseen. Tytöt alkoivat pukeutua, mutta minua kiellettiin pukemasta. Hengailin pyyhe päällä, kun tytöt myhäilivät keskenään. Olin ilmoittanut etukäteen, että en halua missään tapauksessa mitään miesstripparia paikalle. Tytöt alkoivat siirtää sänkyjä ja virnuilivat toisilleen. Katselin vierestä touhua ja olin varma, että kohta se strippari astuu ovesta. Hetken kuluttua oveen koputettiinkin. Sydän hakaten odotin mitä sieltä ilmestyy. Ovesta ilmestyikin kaksi nuorta hyvännäköistä kundia valtavien kassin kanssa. Pojat alkoivat koota hieronta pöytiä. Minulle oli varattu tunnin selkähieronta ja tytöille puolen tunnin hieronnat. Ihanaa! Hemmottelua olinkin toivonut!

Odotin innolla ja kauhulla pukua, mihin minut illaksi puetaan. Jouduin olemaan silmät kiinni, kun tytöt meikkasivat ja pukivat minua. Vihdoin näin itseni peilistä ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt. Minut oli puettu keijuksi! Juuri niin minua! Rakastan rimpsumekkoja ylikaiken! Kaulaani pujotettiin pullo, jossa oli pinkkiä hilettä, keijupölyä. Käteeni iskettiin kori, jossa oli pieniä viinapulloja sekä ruusun terälehtiä. Viinapulloissa oli etiketit power, love, passion… Näitä minun oli siis määrä kaupitella, keijueliksiiriä ja puhallella keijupölyä.

Aloin valitella nälkää, ja kohta hyppäsimme taksiin. Luulin, että edessä on ravintolaillallinen, mutta ei. Taksi kurvasi kerrostalon pihaan. Pian odotimme rappukäytävässä oven takana. Ovi aukesi ja kuka sen avasikaan! Toinen hierojapojista! Hän oli pukeutunut hovimestariksi ja luki meille menuun: kinkkusushia, lihaa, kanasushia, paholaisen hilloa, salaattia ja boolia.  Edessämme oleva verho vedettiin sivuun. En saanut sanaa suustani järkytyksestä ja yllätyksestä. Lattialla makasi toinen hierojapoika. Menu oli katettu hänen päälleen aivan kuten japanilaisessa ravintolassa! Siskoni kokkiystävineen oli loihtinut suussa sulavat ruuat. Ruoka oli taivaallista ja palvelu pelasi. Söimme hyvällä ruokahalulla mahamme täyteen. Ruokailun jälkeen minut passitettiin ulos myymään keijueliksiiriä ohikulkijoille. Tytöt napsivat kuvia ja hulluttelivat. Kaikilla oli hauskaa ja ohikulkijat kehuivat asuani.

Pian siirryimme takaisin sisälle, ja mitä siellä odottikaan. Poikien osat olivat vaihtuneet. Jälkiruokalista luettiin ja se oli katettu kuten pääruoka. Jälkiruokana oli konvehteja, shampanja hyytelöä, kakkua, kermavaahtoa ja hedelmiä. Ahmimme itsemme täyteen herkkuja ja nautimme boolia.

Ilta huipentui Ilveksen yökerhoon tanssimaan ja juhlimaan. En olisi osannut odottaa mitään näin mahtavaa. Nämä olivat parhaat polttarit ikinä! Voi kunpa juhlat olisivat kestäneet monta päivää. Totesin haikeasti, kun seuraavana aamuna nautimme aamupalaa Ilveksessä.

Lue myös juttuni tuoksuista

Miss Bling Bling -blogisarja päättyy, kiitos kaikille sitä seuranneille!

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.