Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Aiheet

Tyyli-ideoita Lahden Hää- ja Juhlamessuilta

24.01.2012 14:00 / Aiheet / Ajankohtaiset
Avainsanat: häämessut ja -tapahtumat

Tyyli-ideoita Lahden Hää- ja Juhlamessuilta

Lahden Hää- ja Juhlamessujen yksi messujen ennakkoon mielenkiintoisimmista ohjelmanumeroista on morsiusparin stailaus. Hää- ja Juhlamessujen viralliseksi morsiuspariksi on lupautunut Lahdesta kotoisin oleva hiphop-artisti Brädi, alias Kari Härkönen, ja hänen tuleva vaimonsa Mira. Morsiuspari stailataan Hää- ja Juhlamessujen lavalla molempina päivinä klo 11.30. He ovat luvanneet vapaat kädet stailaajille ja tuleva tyyli voi olla mitä vain.”Sulhasen osuus taitaa jäädä stailauksessa pienemmäksi, sillä hiuksiin ei saa permistä kun niitä ei ole. Amerikkalaisesta parranajosta on ollut puhetta,” Brädi ennakoi tulevaa nauraen.

Morsiusparin stailaa: Parturikampaamo Soma, Josefiina, Kavaljeeri ja Glamour
Messut pidetään Lahti Hallissa 28.-29.1.2012.
 

Kaikki ideat samankaton alta

Omien häiden teema ja tyyli säilyvät salaisuutena muille aina hääpäivään asti. Mira kertoo, että heidän häävalmistelunsa ovat jo hyvällä mallilla. Oman pukunsa hän löysi hääpukuliikkeen kautta ja se tulee ajoissa, jotta siihen voidaan tehdä mahdollisia tarvittavia korjauksia.

Messuilta morsiuspari hakee lisäideoita juhliinsa. Perinteisyys on heillä kunniassa ainakin kosinnan suhteen: Hiphop-artisti kosi morsiantaan perinteisesti polvillaan ja Miran mukaan hänen vastauksensa oli itkun ja naurun sekainen ”kyllä”.

Brädi on tehnyt musiikkia yksin ja erilaisissa ryhmissä sekä suomeksi että englanniksi. Brädin ensimmäinen sooloalbumi ”Repullinen hiittiä” julkaistiin toukokuussa 2010.

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.