Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Aiheet

Mikä on tämän kesän kaunein hääkattaus?

17.05.2017 12:00 / Aiheet / Ajankohtaiset
Avainsanat: Häät-lehti ja Häät.fi , kutsut ja koristelu

Mikä on tämän kesän kaunein hääkattaus?

Haastoimme yhdessä kattaustuotteita valmistavan Dunin kanssa kolme hääbloggaajaa kokeilemaan omia hääkattausideoitaan. Häät Median ja Dunin kattauskokeiluhaasteeseen tarttuivat Luomalla-blogin SonjaLakeside Love -blogin Suvi-Tuulia sekä Kyynikosta romantikoksi -blogin Maiju.

Pääset nyt tutustumaan kaikkiaan kuuteen erilaiseen hääkattaukseen. Käy myös äänestämässä näistä mieleistäsi Kaunein hääkattaus -kilpailussa, ja voita Duni-tuotepaketti!

>>Äänestämään tästä!


1. Romanttista ruusukultaa ja pitsiä. Luomalla-blogin Sonjan hääkattaus lähti liikkeelle kauniin ja harmonisen kokonaisuuden rakentamisesta.

– Tämän kattauksen idea lähti yhdestä meidän häissäkin nähtävästä väristä – ruusukullasta. Kaikki muut osa-alueet kattauksessa ovatkin muuttuneet monia kertoja mun päänsisäisessä visiossa ja lopputulos oli vielä himpun erilainen siitä.

Katso kattauksen kaikki kuvat blogista


2. Tunnelmallista minimalismia. Simppeliä, nättiä ja laadukasta, ehkä jopa skandinaavista. Näistä teemoista syntyi Kyynikosta romantikoksi -blogin Maijun hääkattaus.

– Kattauksessa on sitä sävymaailmaa ja tunnelmaa, jota häissämmekin haluan nähdä. Suurena Iittala-fanina joudun toki taipumaan hääpäivänä, sillä juhlatilamme astiasto ei ihan ole tuota mitä omista kaapeistamme löytyy.

Katso kattauksen kaikki kuvat blogista


3. Värikäät illallisjuhlat. Lakeside love -blogin Suvi-Tuulia teki kauniin kattauksen kertakäyttöastioista keskelle muuttolaatikoiden purkua.

– Tämän kattauksen ideana on uuden talomme ensimmäiset illallisjuhlat! Kattausta tehdessäni lasimme ja lautasemme olivat vielä muuttolaatikoissa. Olin onnekseni tilannut Dunilta kertakäyttöistä astiastoa, jota pääsin saman tien hyödyntämään.

Katso kattauksen kaikki kuvat blogista


4. Tyylikästä sinistä, mustaa ja valkoista. Luomalla-blogin Sonja lähti testaamaan Suomi 100 -teemalla ekohenkistä kattausta hääjuhlan iltapalaa ajatellen.

Meidän häihin suunniteltu iltapala on tosi suomalainen: grillattua makkaraa. Siihen sopii kertakäyttöastiat ja ekohenkisyys siinä mittakaavassa kuin se kertakäyttisastioilla on ylipäätään mahdollista.

Katso kattauksen kaikki kuvat blogista


5.Värikäs brunssi. Kyynikosta romantikoksi -blogin Maiju rakensi brunssipöydän.

– Brunssilla yleensä on kaikkea värikästä tarjolla ja monenlaisia kivoja herkkuja, joten päätinkin ottaa kokeiluun meillekin sitten väriä. Mielestäni brunssi on myös oiva tapa hääsuunnittelujen tekemiseen, eli ensin herkutellaan ja sitten pienissä skumppanousuissa suunnitellaan tärkeitä detaljeja häihin!

Katso kattauksen kaikki kuvat blogista


6. Salainen puutarha vesiväritwistillä. Lakeside love -blogin Suvi-Tuulia lähti testaamaan häidensä visuaalista teemaa eli salainen puutarha vesiväritwistillä.

– Häävärit ovat tummansininen, ruusukulta ja pastellisävyt. Pöytien kattauksesta on päätetty sen verran, että niiden keskiössä tulevat olemaan pöydän keskellä kaareilevat paksut oksat ja lehtien, ikivihreiden tai sammalin saavutettava vehreys.

Katso kattauksen kaikki kuvat blogista

 

Mikä näistä juhlakattauksista oli sinun suosikkisi?

Äänestä omaa suosikkihääkattausta Häät.fissä: Äänestä ja voita Duni-tuotepaketti!!

>>Äänestämään tästä!

 TÄMÄ KILPAILU ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä Duni

Jaa tämä artikkeli

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.