Häämuoti 2017 -digilehdestä löydät yli 100 uusinta hääpukua ja oman the pukusi.

Aiheet

Korumuotoilija - Onko sinun luomuksesi Vuoden Kaunein Sormus 2017?

14.06.2017 11:30 / Aiheet / Ajankohtaiset
Avainsanat: sormukset , korut

Korumuotoilija - Onko sinun luomuksesi Vuoden Kaunein Sormus 2017?

Nyt etsitään Vuoden Kauneinta Sormusta jo 10. kerran! Korumuotoilijat voivat ilmoittaa kilpailuun enintään kolme sormusta ma 7.8.2017 mennessä. Linkki ilmoittautumislomakkeelle löytyy tämän sivun alaosasta.

Kilpailu juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan 

Tänä vuonna Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu juhlii yhdessä Suomen 100-vuotisjuhlan kanssa! Juhlavuoden teemana on suunnitella sormus, joka ilmentää suunnittelijan näkemystä Suomesta. Sormusten muotokielen tueksi etsitään inspiroivia tarinoita siitä, miten Suomi on vaikuttanut sormuksen suunnitteluun ja miten kyseinen sormus ilmentää Suomea tai suomalaisuutta.

Osallistuminen todella kannattaa

Kilpailu on kymmenvuotisen historiansa aikana tullut tunnetuksi alan toimijoiden keskuudessa, ja se nähdään kultaseppien keskuudessa hyvänä markkinoinnin ponnahduslautana. Viime vuonna kilpailuun ilmoitettiin 60 työtä ja yleisöäänestyksessä annettiin yli 17 000 ääntä. Kuluttajat arvostavat kilpailua, ja finaaliin asti edenneet sormukset ovat hyötyneet kilpailun tuomasta näkyvyydestä.

E. Lindroos

– Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu otetaan positiivisesti vastaan hääpariskuntien keskuudessa. Kilpailu antaa myös toivottua arvostusta ja lisäpotkua kotimaisen korumuotoilun ja valmistuksen saralle antaen työllemme lisäarvoa ja näkyvyyttä, kertoo Kultasepänliike Esko Lindroos Oy:n luova johtaja Olli Johan Lindroos, jonka suunnittelema Kide-sormus voitti kilpailun viime vuonna.

– Kilpailu on innostava uusien mallien ja trendien foorumi, joka on poikinut meille hyvän näkyvyyden, vaikka voitto ei osunutkaan kohdalle. Vuoden Kaunein Sormus 2016 -kilpailun finaalista saadun positiivisen palautteen myötä päätimme laajentaa Annika Takasen suunnitteleman Rautapuu-sormuksen kokonaiseksi tuoteperheeksi. Finaalipaikan tuoma näkyvyys on poikinut paljon tilauksia, ja kilpailulla on sitä kautta ollut iso työllistävä vaikutus, kertoo Thomas Narsakka Kultasepät Narsakasta.

Vuoden Kaunein Sormus 2017 -kilpailun järjestävät yhteistyössä I love me -messut ja Häät Media. Finaaliin yltäneet sormukset ja niiden suunnittelijat esitellään Koru & Kello -alueella I love me -messukokonaisuudessa Helsingin Messukeskuksessa 20.–22.10.2017 ja Häät-lehdessä lokakuussa 2017. Häät.fissä lokakuussa tapahtuvan yleisöäänestyksen voittaneen sormuksen suunnittelija saa palkinnoksi runsaasti mediahuomiota sekä 3000 euron palkinnon, jonka lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Ilmoittaudu mukaan!

Lue tarkemmat säännöt ja ilmoita sormuksesi kilpailuun tästä linkistä löytyvän lomakkeen avulla. Onnea kilpailuun!

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.