Love me do -häätapahtuma Kaapelitehtaalla Helsingissä 7.10.2017

Aiheet

Mustavalkoisuus on palannut hääkuvaukseen

11.04.2012 12:00 / Aiheet / Ajankohtaiset
Avainsanat: hääkuvaus

Mustavalkoisuus on palannut hääkuvaukseen

Parhaita hääkuvia palkittiin Vuoden Muotokuva -kilpailussa, ja kaikki hääkuvasarjaan osallistuneet kuvat ovat nyt katsottavissa Häät.fissä.

Tuomaristo kiitteelee, että kilpailun kuvasadosta on tulkittavissa mustavalkoisuuden paluu. - Perinteinen mustavalkoinen kuva säilyttää arvonsa, hyväksi havaittuun ei kyllästytä. Kuvaa on digitaalisena aikana toki käsiteltävä, mutta se ei saa näkyä niin, että katsoja kielteisellä tavalla ajattelee, että “tätä on käsitelty”, kertoo ylituomari Kimmo Torkkeli.

Vuoden Muotokuva 2012 -kilpailussa hääkuvasarjassavoiton vei seinäjokelainen Marko Koivuporras kuvallaan Love me only. Toiseksi sijoittui Irina Kolomijets Tampereelta kuvallaan Our love is alive. Ulvilalaisen Johanna Uusitalon Rannalla kuva tuli kolmanneksi. Kilpailun hääkuvasarjaan osallistui tänä vuonna yhteensä 51 kuvaa.

Kilpailun pääpalkinnon Vuoden Muotokuvaaja 2012 tittelin voitti kuopiolainen Johanna Karttunen. Kokonaiskilpailun toiseksi tuli Antti Karppinen Kuopiosta ja kolmanneksi Suvi Roiko Tampereelta.

1. palkinto. Marko Koivuporras, Studio Street. Love Me Only.
 

2. palkinto. Irina Kolomijets, Valokuvaamo Luova. Our Love is Alive.
 

3. palkinto. Johanna Uusitalo, Foto-Friitala. Rannalla.
 

Katso kaikki Vuoden Muotokuva -kilpailun hääkuvasarjaan osallistuneet kuvat

osa 1  ja osa 2

Katso kaikki Vuoden Muotokuva 2012 -kilpailun sijoittuneet

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.