Häämuoti 2017 -digilehdestä löydät yli 100 uusinta hääpukua ja oman the pukusi.

Aiheet

Fitting Room avaa Caloniuksenkadulla Helsingissä

07.05.2014 13:20 / Aiheet / Ajankohtaiset
Avainsanat: morsiuspuvut

Fitting Room avaa Caloniuksenkadulla Helsingissä

Persoonallisista Revelations-juhlapuvuistaan tunnettu Aurora Raiskinen on ostanut enemmistön Helsingin Runeberginkatu 42:ssa toimivan Stilissiman korjausompelimon liiketoiminnasta. Stilissima palvelee asiakkaitaan vanhassa osoitteessa jatkossakin, mutta ompelimon toiminnot muuttavat kaupan myötä lähellä sijaitsevaan Caloniuksenkatu 2:een.

Aurora Raiskinen on tämän hetken tunnetuimpia suomalaisia juhlapukusuunnittelijoita, jonka Revelations-luomuksia on nähty niin yhteisissä muotinäytöksissä Jukka Rintalan kanssa kuin monien julkisuuden henkilöiden, kuten Sofi Oksasen yllä esimerkiksi Linnan juhlissa.

Raiskisen työpariksi ja uuden Fitting Room -ompelimon vähemmistöosakkaaksi tulee tamperelaisen Twizt-ompelimon omistaja ja juuri uuden TriLogia-malliston lanseerannut Marika Mansikkamäki. Muutos tapahtuu vaiheittain siten, että Fitting Room palvelee Stilissiman morsiamia jo kesäkuun alusta alkaen.

- Ensisijaisesti palvelemme Hanna Koskisen omistamien liikkeiden Stilissiman ja Lovebirdsin asiakkaita, mutta jatkan ehdottomasti myös Revelations-uniikkipukujen valmistamista sekä otamme vastaan myös muita mittatilaustöitä ja juhlapukujen muokkauksia aikataulun salliessa, Raiskinen suunnittelee.

Korjausompelimon siirtyminen luotettaviin käsiin otettiin iloisina vastaan myös Stilissimassa.

- Stilissiman brändin mukaisesti haluamme asiakkaidemme saavan täydellisen istuviksi muokattuja pukuja, ja voin sataprosenttisesti luottaa pitkäaikaisten yhteistyökumppaneideni Raiskisen ja Mansikkamäen ammattitaitoon, Stilissiman omistaja Hanna Koskinen kertoo.

- Uudet omistajat tulevat noudattamaan Stilissiman korjausompeluhinnastoa ja ottavat korjausompeluasiakkaansa vastaan Caloniuksenkadulla, lähellä Stilissimaa. Stilissimasta myytyjen pukujen toimitus ompelimon tiloihin onnistuu veloituksetta sopimuksen mukaan.

Stilissiman ompelimoa tähän asti luotsannut, monikymmenvuotisen uran ompelun parissa tehnyt Grand Old Dame, mallimestari Mirja Tuuli-Koskinen jää kaupan myötä ansaitulle eläkkeelle.


- Olin jo jonkun aikaa haaveillut rauhallisista eläkepäivistä muun muassa puutarhanhoidon merkeissä, mutta en ollut valmis luovuttamaan Stilissiman korjausompelimoa kenelle tahansa vaan halusin, että ompelimo siirtyy taitaviin ja luotettaviin käsiin. Kun kävi ilmi, että Aurora Raiskinen on muuttamassa Hämeenlinnasta pääkaupunkiseudulle, ymmärsin että muutos on tehtävä nyt. Auroran ja Marikan tasoisia ompelijoita on Suomessa enää vähän, ja liiketoimintakauppa on siksi ilouutinen meille kaikille. Olen valmis tekemään tilaa nuoremmille osaajille, joilla lisäksi on vahva käsitys siitä, miltä asioiden tässä ajassa tulee näyttää, sanoo viime syksynä 70 vuotta täyttänyt Mirja Tuuli-Koskinen.

Copyright © 2017 Editus Oy. Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.